Calais färjor

Calais passagerare och bilfärjor

Calais passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Calais och Dover Folkestone.

Jämför alla tillgängliga Calais färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Calais bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Calais och Dover Folkestone med P & O Ferries, DFDS samarbetssystemen, Norfolkline eller LD linje Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Calais Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Calais Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Calais Färjebiljetter
med P & O Ferries, DFDS samarbetssystemen, Norfolkline eller LD linje Ferries för färjor som trafikerar från Calais och Dover Folkestone online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Calais passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Calais biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Calais

Calais  en stad är cosily placerad i den franska regionen Nord-Pas de Calais.

Calais är beläget mittemot Dover , med utsikt över den raka av Dover själv.Detta raka är den smalaste av möjliga punkter över kanalen, endast 33 kilometer brett, därmed byggandet av kanaltunneln det och platsen för de två portarna.

Om du står på stränderna i Calais, en klar dag kommer du att kunna se Dover; Det är endast 33 kilometer bort!Håll utkik efter vita klipporna.Det har blivit bindande faktorn för handeln och turismen mellan Frankrike och England via engelska kanalen som närmast port i Frankrike till Dover, England.

Port Calais erbjuder färjetrafik till England via engelska kanalen och därför är en favorit dag tid picknick destination bland det brittiska folket.

P & O Ferries vid Calais Ferry Terminal
Calais färjor

Calais är ansluten till Dover i England av färjetrafiken drivs av P & O FerriesDFDS samarbetssystemenNorfolkline och LD rad färjor . Färja överfarter mellan Calais och Dover tar normalt ca 1 timme 30 minuter och det finns upp till 136 avgångar dagligen.Incheckning är 30 minuter före avgång för fordon och 45 minuter före avgång för mul passagerare.

En annan populär färja väg är Dover till Dunkerque (nära Calais) som drivs av DFDS samarbetssystemen och tar ca 2 timmar.

Fri bil Parkeringsmöjligheter finns i Calais ferry terminal och den maximala vistelsen är tre dagar.

Hamnen i Calais är också direkt kopplad till det franska motorvägsnätet.Den A26/E15, som ger tillgång till hjärtat av Frankrike inklusive Paris och bortom och A16/E40, en inkörsport till Benelux och norra Europeiska motorväg system.A16/E402 leder till västra Frankrike.

Passagerare som färdas genom färja från Dover till Calais/Dunkerque gå igenom franska pass/ID-kort kontroller i Förenade kungariket före inlastningen, snarare än vid ankomsten i Frankrike.Passagerare som reser i andra riktningen från Calais/Dunkerque till Dover färja går igenom franska avsluta kontroller och UK pass/ID-kort kontrollerar i Calais/Dunkerque före lastningen och UK tullens kontroller vid ankomsten i Förenade kungariket.


Besökaren attraktioner i Calais, Frankrike

Calais är inte bara känd för att vara en viktig ferry port ansluter Frankrike och England, utan också som ett utveckla turist centrum med sitt rika kulturarv, museer, franska gastronomiska läckerheter, kniviga nattliv och dess klocktorn, (belägringen torn byggda för att skydda staden mot invasioner) som är Unescos världsarv platser.

Populära turist och besökare attraktioner i Calais är:- 

Sex borgarna monumentet
"Les sex Bourgeois" är den mest berömda monument i Calais skulpterade av Rodin 1895 och avbildar hjärtat rendering historien om sex män som överlämnade sig till kung Edvard III till hängdes, i hopp om att deras stad skulle upptäcka dess frihet.Händelse som ägde rum den 4: e augusti 1347 undveks tack vare kungens hustru drottning Philippa de Hainault som begärt hennes make att skona livet för de sex personligheter.Men staden fortsatte att vara enligt regeln i engelska till 1558.För att fira händelsen invigdes statyn den 3 juni 1895.

Calais Town Hall
Rådhuset Calais är en av de viktiga sevärdheterna i Calais främst på grund av dess arkitektur och historiska betydelse.Byggandet av the Town Hall belfry startade 1911 och dess främsta syfte var att koppla städerna Calais och Saint-Pierre.Uppförandet avbröts under första världskriget och slutligen var färdig 1925.Arkitekturen i byggnaden är i Neo-flamländska stil med tegel och sten som framstående material.The belfry spiran står 75 mtrs högt från där en elektrisk bell ringar varje timme.Rådhuset struktur är så särskiljande att det kan ses från mil runt.

Calais fyr
Calais fyr med sin ståtliga höjd 51 mtrs och 271 steg att klättra högst upp kan tyckas lite tröttande, men den fantastiska fantastisk utsikt i Calais staden och engelska kanalen, som du får för att uppleva, är en gång under en livstid.Om lucky och himlen är klart du många också få se den vita klippor Dover som är 26 mil bort.

Kyrkan i Notre-Dame / Église Notre Dame
Byggandet av kyrkan Notre-Dame hade varit pågående för mer än 100 år och blandningen av flamländska och engelska arkitektoniska stilar kan tyckas lite udda i början, men det är den äldsta kyrkan i Calais och även innehar betydelse eftersom det var bröllop mötesplats för General Charles De Gaulle och hans fru Yvonne 1921.De fantasifulla tänkesätt av flamländska murare och engelska arkitekter har gett denna struktur en avveckling av vanliga flamländska-Gothic utseende.Renoveringar i kyrkan pågår fortfarande från den tid det var allvarligt skadad under andra världskriget.

Calais stränder
Stränderna i Calais som kör längs vid Opalkusten inte bara erbjuder en utmärkt utsikt över Engelska kanalen, men är hem till många sport och rekreation faciliteter såsom kall, vatten-sport Yachting, segling, Wind Surfing, kanot, Kayaking, Sand Yachting, Jet Ski, osv.Stränderna är un-spoilt och om du har en "för närvarande" uppmanar att äta är gränsar till ett antal restauranger och restauranger.Om du inte är mycket av är en sport person det andra avkoppling aktiviteter såsom Sola, promenera längs promenade som du njuta av vyn i hamnen.

Citadellet
Citadellet i Calais är en fästning som byggdes av Philippe Le Hurperel, Lord av Boulogne 1929 med bidrag från medborgarna i Calais, för att skydda sin stad från attacker.Det tjänat ursprungligen som bostad av Philippe Le Hurperel, Lord av Boulogne och sedan under senare år tjänstgjorde engelska härskare som Edvard II till 1558, när slutligen staden fick sin frihet.När staden fick ihop till Frankrike, renoverade fransk kung det till en extravaganta fästning med uppbyggnaden av ett citadell designad av Vauban.

Nieulay Fort
När Calais var bara en sumpiga mark, var det tillgänglig endast en väg som kom via floden Hames.Den Nieulay bron som ansluten Calais med väst var skyddad med ett litet fort som utformats på ett sådant sätt, att det skulle översvämma mark på framsidan av staden, i fiendens anfall.Detta gjorde omöjligt för fienden att ange staden.Men på grund av att överraskande attacker av fransmännen i 1558 och spanska 1596, slussar kunde öppnas och staden kom under belägring.Spanska modifierade fortet, vilket gör det starkare och mindre sårbara mot attacker.Fortets ruiner är idag en del av en vacker park.

Det finns flera sätt att resa till Calais - med bil eller buss med en färja passerar bil med tunneln under Engelska kanalen, eller med Eurostar tåg från London, Ashford eller Ebbsfleet.Korsningar är mycket snabba.Eurostar tåget tar bara 1 timme, färjan 1 timme 30 minuter och tunneln under Engelska kanalen en bara 35 minuter från Folkestone till Calais.

Calais Eurotunneln Le Shuttle

Kör från Folkestone till den västra kanten av Calais  (Coquelles), denna bil pendeltrafik drivs av Eurotunneln tar ca 35 min (även om endast ca 20 min i tunneln) och erbjuder det snabbaste sättet att resa mellan Frankrike och Förenade kungariket.Tåget tjänsten är för passagerare med bilar endast, som blir kvar med sin bil under den korta resan, så finns det inga restauranger (utom en snabbmat restaurang) men det finns toaletter.

Passagerare som reser från Folkestone till Calais gå igenom franska pass/kort identitetskontroller i Förenade kungariket före ombordstigning på tåget, snarare än vid ankomsten i Frankrike.De som reser i andra riktningen från Calais till Förenade kungariket genom eurotunneln gå igenom UK pass/ID-kort och tullens kontroller i Coquelles innan du går ombord på tåget, snarare än vid ankomsten i Förenade kungariket.

 


Bästa tillgängliga Calais färja biljett prisgaranti

Bästa Calais Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga P & O Ferries, DFDS samarbetssystemen, Norfolkline eller LD linje Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Calais.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Calais färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Calais färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Calais Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Calais Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Calais färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Calais vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Calais och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här