Casamicciola färjor

Casamicciola passagerare och bilfärjor

Casamicciola passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Casamicciola Ponza och Ventotene.

Jämför alla tillgängliga Casamicciola färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Casamicciola bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Casamicciola, Ponza och Ventotene med SNAV Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Casamicciola Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Casamicciola Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Casamicciola Färjebiljetter
med SNAV Ferry Line för färjor segling från Casamicciola Ponza och Ventotene online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Casamicciola passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Casamicciola biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Casamicciola

Casamicciola , eller Casamicciola Terme, ligger på ischias norra kusten och är berömt för sina varma källor.

Efter besök av grekerna och pirater (lokalbefolkningen sägs har dolt i en närliggande grotta), sprida stadens anseende som ett spa i 1607, när ett gratis termisk spa centrum inrättades för fattiga.De varma källorna, tillsammans med en modern marina, är stadens största attraktioner.

Casamicciola  är indelad i två delar. med ett centrum av havet och den andra upp i backen.Mer än någon annan stad på Ischia, Casamicciola ödelades av jordbävningen i 1883 och återuppbyggdes därefter.Från Piazza Majo, i den övre staden, energiska besökare riktning uppåt mot Monte Epomeo, öns högsta berg, och beundrar panoramautsikt.

Områdets sevärdheter är Casa Ibsen, där dramatikern stannade, och Castiglione, en gång en grekisk fästning och nu en termisk spa centrum.

Casamicciola Ferry Port och Marina

I Casamicciola Terme  du ska vara bedövade från marvel av en slocknad vulkan, visitable ända till slutet, som omfattas av en grön och tjock vegetation.

Casamicciola Terme är roligt när som helst på året: Låt dig bli förtrollad av en folkloristisk tradition levande Födelsekyrkan scene… en mycket suggestiv scenografi beundransvärda under Chistmas.

Nedanför kullen Castiglione förskönats underbara Ljusturkos havet ännu mer av Grotto Sibilla.Den så kallade Sibilla Cumana var en Profetissorna, en nära upp siare som förutsåg i framtiden.Hon brukade bor i Cuma, en gammal by i Ischia.När kung Aristodemo besteg tronen i Cuma, fick Sibilla ständigt nettled och störd av kungen själv.

Someday kallas Sibilla, för att visa sin enorma makt och hur mycket hon höll kungen i förakt, hennes Vestals ligga på havet över en stor mantel.Hon plötsligt fick manteln och under förvånade ögon av kungen och hans hovmän, avgick mot Ischia och tog upp sin bosättning i Grotto Castiglione, senare kallad "Grotto av Sibilla".

Fram till de 60-talet inrymt Casamicciola de mest populära badplats-termisk anläggningarna i hela Kampanien.Termisk badet berömda hela Italien och över brukade vara Pio Monte della Misericordia.Denna historiska anläggning grundades 1610 från napolitanska adelsmän, endast församling för att tillåta någon att njuta av de fantastiska fördelarna av de naturliga varma källorna.

Med fördelarna med fri styrelsen, logi och botemedel, varje fattig person av ön hade möjlighet att njuta av Casamicciola 2 hela veckor per år.Orten grundades ursprungligen i området i Piazza dei Bagni och dragit den naturliga våren Gurgitiello, men efter den katastrofala jordbävningen 1883, återuppbyggdes på stranden.Tyvärr i de 60-talet övergavs helt Pio Monte och idag sin fortfarande är fortfarande synliga från porten.

Att se i Casamicciola
  • Fabbrica delle sponsrade Menella : gamla fabriken där hitta ädelstenar bakade lera keramik tillverkar, till i det gamla grekiska sättet.
  • Piazza Bagni : byns äldsta piazza, med många termiska anläggningarna i närheten av naturliga våren Gurgitello, precis som "Terme Belliazzi", byggt av brist på markisen Andrea D'Avalos.
  • La Sentinella : små charmiga hamlet av Casamicciola Terme ställa ovanpå den gröna kullen var att beundra de geofysiska observatorium, som bevarar gamla verktyg används för att mäta telluriska rörelser samt en mycket speciell seismiska pool, skapad av vetenskapsman Giulio Grablovitz.
  • Mount Rotaio : på berget hittar du Cretaio, krater med mycket trevlig vandring gränder att nå Ischia Porto och Barano d'Ischia vandring genom naturliga vulcanic Fumaroler och frodiga vegetation.
  • Castiglione : en av de prettiest termiska parkerna på ön, beläget bara mellan Casamicciola Terme och Ischia Porto.Här ska du fullt ut kan utnyttja de termiska vatten i sele med naturen.
Festivaler och folkloristisk händelser
  • Påsk dag : en suggestiv prestanda som representerar i Kristi Passion
  • 21 Juni : Casamicciola firar Patron Saint St Maria Maddalena.


Casamicciola
stoltserar med en härlig tradition av Sambuca, som faktiskt uppfanns av den lokala Luigi Manzi under Risorgimento.

 


Bästa tillgängliga Casamicciola färja biljett prisgaranti

Bästa Casamicciola Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av SNAV Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Casamicciola.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Casamicciola färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Casamicciola färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Casamicciola Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Casamicciola Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Casamicciola färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Casamicciola vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Casamicciola och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här