Catania färjor

Catania passagerare och bilfärjor

Catania passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Catania Civitavecchia, Malta och Salerno.

Jämför alla tillgängliga Catania färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Catania bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Catania, Civitavecchia, Malta och Salerno med Grimaldi Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Catania Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Catania Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Catania Färjebiljetter
med Grimaldi Ferry rader för färjor segling från Catania till Civitavecchia, Malta och Salerno online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Catania passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Catania biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Catania

Catania ligger på den östra kusten av Sicilien i Italien och är den näst största staden i Sicilien.Catania är en större transport nav, university center och ekonomiska nav i området och är känd för dess aktiva nattliv och levande kultur.Catania namn härrör från den sicilianska termen Katane, som betyder "flaying kniv, RIVJÄRN" eftersom staden stiger över en bristling lava sten land.

Catania är också känd för sin arkitektur som är mestadels barock och urbana stil på grund av att den stora förödelse som det inför i jordbävningen den 1693.Catania lockar tusentals turister från runt Italien samt andra länder genom världen.

Catania  är en sann stad av vulkanen.Mycket av det är konstruerat på lava som hälls ner i berget och drabbades staden i 1669 utbrottet där nästan 12 000 människor miste livet.

Catania Ferry Port och Marina vid soluppgång
Sevärdheter i Catania

Catania ligger vid foten av vulkanen största i Europa, Mount Etna.Vulkanen är fortfarande aktiv och lockar tusentals turister varje månad som gärna wittness en av dess utbrott.Det finns dock många andra bra attraktioner i Catania för besökare att njuta av och dessa är:- 

Piazza Del Duomo
Piazza Del Duomo är den viktigaste Plaza i Catania och mittpunkten för all verksamhet.Plaza har en jätte elefant-staty som har blivit en symbol för staden i de senaste decennierna.Plaza är en fantastisk plats att bara sitta och koppla av och titta på de människor som passerar förbi.Plaza är omgiven av en hel del historiska byggnader och viktiga monument.

Via Etnea
Via Etnea är resans huvudmål shopping i Catania och fodras med butiker som säljer flera olika typer av lokal samt märkesvaror handelsvara.Gatan har också massor av kyrkor samt införande av byggnader, av vilka vissa är arkitektoniska underverk.Lokalbefolkningen vilja promenera runt på gatan i maklig takt på kvällarna och det är en bra plats för människor som tittar på.

Teatro Massimo
Detta är ett operahus som byggdes på 1800-talet och ligger på Piazza Teatro.Piazzan är en favoritplats för yngre massorna att uppfylla och förblir livlig och livliga till sena timmar i natt.Operahuset själv är ganska om införande av och har vackra arkitektur.

Piazza Stesicoro
Piazza Stesicoro är en livlig torg som har antika ruiner av romersk amfiteater.Piazzan är också där den största marknaden i Catania är beläget. den huvudsakliga marknaden är livlig och färgstarka och den plats där lokalbefolkningen handla för deras vardag.Dessutom ligger den viktigaste buss center Catania här.

Fiskmarknaden
Den berömda fisk och livsmedel marknaden precis ovanför Piazza Del Duomo och är känd för att vara den bästa fiskmarknaden på Sicilien, marknaden förblir upptagen vid alla tider på dagen och säljer exotiska objekt och fisk maten, en fantastisk plats för att uppleva den lokala livsstilen.

Benediktinska klostret
Om införande av byggnaden används till hus största klostret i Europa på en gång.Klostret är ingen mer funktion men byggnaden används nu av Catania University, som är det äldsta universitetet i Sicilien.

Vulkanen Trek
Etnas är den största vulkanen i Europa, och är ett måste besöka.Det finns flera guidade och organiserade turer i Catania som ta turister till vulkanen och de åsikter som erbjuds från toppen av berget är spektakulära.

Monument
De mest enastående monument är Chiesa di S.Nicolò och bifogade homonyma benediktinska klostret (som idag är Facoltà di Lettere e Filosofia - fakulteten för bokstäver och filosofi är bosatt), båda under-talet XVII, Chiesa di S.Giuliano restes på XVIII-talet, symbol för Catanias barock, Chiesa di S.Maria di Gesù XV-talets bevara en fantastisk tabell genom De Chirico (1525), katedralen som går tillbaka till 1078, som bevarar olika gravar av Aragoniens kungar och kapellet av S.Agata, stadens skyddshelgon.

Arkitektoniskt utestående är Castello Ursino restes i 1239, dag värd Civico museet och i bild galleriet, Belliniano museet i Vincenzo Bellini, romersk amfiteater av utgångspunkt eran, hemvist och hemmet där författaren Giovanni Verga föddes, för närvarande säte för sitt personliga museum.

Shopping i Catania

Det finns gott om platser i Catania gör shopping.Den berömda Via Etnea är resans huvudmål shopping i staden; gatan är fodrad med flera affärer där besökare kan hitta nästan vad som helst, lokala samt märkesvaror objekt.

Förutom Via Etnea är den viktigaste marknaden ligger nära Piazza Stesicoro också värt ett besök.Den största marknaden är en typisk sicilianska marknad med smala vindlande gator och små butiker som säljer mångsysslare och objekt som görs lokalt.Den färgglada marknaden förblir pulserande vid alla tidpunkter och de flesta av lokalbefolkningen göra deras dagliga shopping härifrån.

 


Bästa tillgängliga Catania färja biljett prisgaranti

Bästa Catania Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Grimaldi Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Catania.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Catania färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Catania färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Catania Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Catania Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Catania färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Catania vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Catania och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här