Cesenatico färjor

Cesenatico passagerare och bilfärjor

Cesenatico passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Cesenatico Mali Losinj, Venedig och Rovinj.

Jämför alla tillgängliga Cesenatico färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Cesenatico bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Cesenatico, Mali Losinj, Venedig och Rovinj med Emilia Romagna Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cesenatico Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Cesenatico Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Cesenatico Färjebiljetter
Emilia Romagna Ferry rad färjor segling från Cesenatico Mali Losinj, Venedig och Rovinj online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cesenatico passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Cesenatico biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Cesenatico

Cesenatico , halvvägs mellan Ravenna och Rimini, var ursprungligen en fiskare stad som har förändrats under de senaste decennierna i en av de mest attraktiva italienska seaside skidorter både i Cesenatico och på mindre orter i Zadina Pineta (med dess uppfriskande pinewood havet) Valverde och Villamarina och i närheten av vackra tema Parker som Mirabilandia.

Cesenatico historia är nära kopplad till havet.Havet delar staden i två: i väst, som är tillägnad marina livet, och i öst, som är dedicerad till företag och handel.

Cesenatico  hamn ansluter North East Italien till Kroatien och bortom och är belägen längs kanalen i slutet av Viale Carducci (the seaside street). Det är ett lätt att använda en tillgänglig port som väl är ansluten med tåg och vägar till resten av Italien.

Anmärkning : Emilia Romagna linjer är inte längre tillgänglig för bokas via vår online service, vänligen hänvisa till de alternativa operatörerna som Adria färjorAzzura linjeBlå linje färjorEuropeiska samarbetssystemenSNAV färjor och Venezia linjer för alternativa hamnar och flöden mellan Italien och Kroatien.

Cesenatico Port och stränder

Cesenatico är idag en ganska stor gemenskap med över 20 000 människor, vars ekonomi handlar under större delen av sommaren turismen.

Dess vackra Leonardo's Port  är dekorerad av affärer och gelaterie, och en del av kanalen är stängt och dedikerad till flytande Museum av marina historia, där gamla fiskebåtar som används lokalt är på displayen.Som du beundrar de vackra segel, kanske du vet att de är alla målade med naturliga färger tillgängliga under det senaste århundradet, och varje segel representerar en fiske familj i området, så att båtarna skulle erkännas på stora avstånd.

Lungomare är en populär fläckar för aperitivi och kvällen promenader samt avgörande mitten av staden under helger året runt.Barer och café och restauranger och pizzerie är utspridda längs den 3 km vägsträckan det täcker.

Den gamla hamnen fortfarande utövar en särskild fascination för dess gammal klassiker segel båtar och gyllene, bred stranden och låg havet destillations göra det en idealisk plats för familjer med små barn, för att inte nämna det hyllade nattlivet i den italienska rivieran, som säkert kommer att locka yngre och äldre turist.

Den centrala Skyskrapan är ett verkligt sår i ögonen, för både lokalbefolkning och turister.Byggdes 1950-talet, är när en "signatur byggnad" var varumärket för att skilja en turist stad från den andra, denna konkreta, 30-ordet struktur lika missriktat som en gatuadress bum vid en middag gala.Under en konstant renovering process som gör att det ser ut i ännu värre formen än det är, önskar alla att det lugnt kan komprimera en av detta dagar och befria oss från dess fulheten.

Hundratals Hotell kommer att kunna rymma sommaren besökare, till mycket konkurrenskraftiga priser, men förvänta sig ganska sparsam logi.Under vintermånaderna, men hittar du en ganska sömnig stad med en uppenbar brist på saker att göra.Se två gånger, men: Romagna är mycket generösa med sina befolkningar, med oändliga underhållande alternativ vid varje tid av året! 

Bästa tiden att besöka är förmodligen maj, juni och September, även om under semestern är en underbar Födelsekyrkan scen på display på båtar av flytande Museum.Missa inte de många ganska kring städer och slott.

Cesenatico är endast en kort köra till medeltida skönheter som Gradara, San Marino, Santarcangelo, Monte Bello, Montiano, orten, Torriana och så vidare.Du kommer inte ångra ett besök i hjärtat av Romagna!!

 


Bästa tillgängliga Cesenatico färja biljett prisgaranti

Bästa Cesenatico Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Emilia Romagna Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Cesenatico.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cesenatico färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cesenatico färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cesenatico Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Cesenatico Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cesenatico färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Cesenatico vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Cesenatico och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här