Chios färjor

Chios passagerare och bilfärjor

Chios passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Chios Cesme, Kalymnos, Kos, Lesbos, Mytilini, Sigri, Pireus, Rhodos, Samos, Karlovassi och Thessaloniki.

Jämför alla tillgängliga Chios färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Chios bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Chios, Cesme, Kalymnos, Kos, Lesbos, Mytilini, Sigri, Pireus, Rhodos, Samos, Karlovassi och Thessaloniki med Erturk Ferry linjer, Blue Star Ferries eller Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Chios Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Chios Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Chios Färjebiljetter
med Erturk Ferry linjer, Blue Star Ferries eller Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Chios till Cesme, Kalymnos, Kos, Lesbos, Mytilini, Sigri, Pireus, Rhodos, Samos, Karlovassi och Thessaloniki online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Chios passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Chios biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Chios

Chios (även stavat Hios) är en del av nordöstra Egeiska öarna.

Chios är en populär sommaren utväg bland grekerna, men det har inte alltför många utländska turister.Som en följd får du en smak av verkliga Grekland här, och bestämmer du dig att utforska ön på egen hittar du några fantastiska lite byar och stränder som verkar helt orörd.

Folket på Chios lever av turismen i viss utsträckning, men det är inte deras stora inkomstkälla.En av öns viktigaste resurser är mastix, som du till exempel göra tuggummi och andra lever på fiske, odling eller arbetar på fartyg.

Denna vackra trädbevuxen ö erbjuder en traditionell kultur, en internationell konferens center, sandstränder, vandringsleder och många oförstörda byar.Den stoltserar även med milda väder på vintern.Det anses också av vissa vara den bästa illaluktande grekiska ön i alla!

Chios Ferry Port
Att se i Chios

Det finns en sten på ön som kallas Homeros sten (Petra Omirou), där poeten satt och arbetade enligt de som tror han var här.

Agia Markella är ett kloster som är öppet för besökare och ligger utanför byn Volissos.Helgonet firas den 22: a juli.

Nea Moni  är en annan klostret, och kanske den mest besökta av två.Det dateras till 1000-talet.

Den så kalladeMastikochoria är i området där mastix träd växer.Den har en speciell typ av sap som används för att göra tuggummi, tandkräm och lokala sötsaker.Här finns också ett slott 1400-talet, några gamla kyrkor och ruinerna av ett gammalt tempel till Athena

Anm: om du vill besöka klostren, kontrollerar du är rätt klädd: lång kjol och täckta axlar för kvinnor, långbyxor för män... 

Att göra i Chios

På Chios kan du njuta av olika vattensporter.Verkligen uppskattar ön, bör du försöka utforska ön lite, eftersom den har vissa riktigt nice platser inte att missa.

Chios stränder Mest populära stranden är nog Karfas, men det finns också väl utvecklade stränder runt Chios stad.För mer lugn och ro, kan du gå till stranden Kato Fana, till exempel, men det är också en god idé att försöka hitta din egen placera genom att hyra ett fordon och köra runt.

De flesta barer och diskotek finns i Chios stad och Karfas.Nattlivet är ganska väl utvecklat, och du kan njuta av alla typer av musik och stilar.

Det finns många fina ställen i Chios stad samt som i byarna.En speciell sorts mögelost görs på ön som kallas "kopanisti" och sedan finns det naturligtvis olika sötsaker gjorda av mastix.

Du hittar olika souvenirer av ön, men det rekommenderas att du ta vissa mastix med dig hem.Du kan också köpa keramik och lokala viner.

Tvillingarna och cirka 

De flesta människor väljer att flyga till Athen och sedan ta en flygning till Chios eller ta färjorna till Chios.Ön har också båtförbindelser med öarna Lesbos, Kos och Rhodos, samt med Thessaloniki på fastlandet.Det finns bussar och taxi på ön, liksom flera bil lägenheter.Det är en mycket god idé att hyra ett fordon här eftersom ön är mycket intressant och värt att undersöka.

Chios historia

Detta är enligt vissa, där Homer föddes och levde någon gång runt 700-talet F.Kr.Naturligtvis finns det många fler öar som hävdar samma, och eftersom vi inte ens vet om han var en faktisk person, de spekulerar är lite förgäves.Namnet på ön kan komma från det grekiska ordet för snö, (chioni), sedan öns skyddshelgon guden Poseidon föddes under snöfall.

Under antiken ön var ganska rik på grund av dess mastix och vin, och detta var också den första platsen i Grekland hade slaveri.Chios kämpade tillsammans med Aten mot perserna i 400-talet FKR, och var senare styras av makedonierna, romarna, venetianerna och turkar.

Det var under det turkiska väldet ön drabbades av en av de värsta massakrerna i Grekland.Eftersom ön hade tvingats att göra uppror, turkarna straffas det genom att ange ett exempel: döda 30 000 och förslavande resten.Denna brutala förstörelse av ön berört många europeiska personligheter litteratur och konst såsom Victor Hugo, Eugene Delacroix, som målade den berömda målningen av massakern på Chios som nu är i Louvren i Paris.

Ön deltog i the war of independence som börjat 1821, och det var att bli en del av Grekland 1912.

 


Bästa tillgängliga Chios färja biljett prisgaranti

Bästa Chios Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Erturk Ferry linjer, Blue Star Ferries eller Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Chios.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Chios färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Chios färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Chios Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Chios Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Chios färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Chios vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Chios och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här