Colonsay färjor

Colonsay passagerare och bilfärjor

Colonsay passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Colonsay Oban, Kererra och Mull.

Jämför alla tillgängliga Colonsay färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Colonsay bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Colonsay, Oban, Kererra och Mull med Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Colonsay Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Colonsay Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Colonsay Färjebiljetter
med Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor för färjor segling från Colonsay Oban, Kererra och Mull online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Colonsay passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Colonsay biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Colonsay

Colonsay serveras med en CalMacs Ferries Ltd.färja tjänst från porten Oban fem gånger i veckan under sommaren, fyra gånger per vecka på vintern.Resan tar två och en fjärdedel timmar och är en vacker, passerar mellan fastlandet och öarna Kererra och Mull och sedan framförs syd och väst förbi öarna Seil, Luing, Scarba och Jura.

I både sommar och vinter finns det en färja som har sitt ursprung i Kennacraig, gör sin väg pausar 1 hr 30 minuter (sommar) eller 2 hr 45 minuter (winter) sedan innan re-tracing flödet i norr via Islay och Colonsay till Oban.Om du vill resa mellan Colonsay och Islay/Jura, är detta endast möjligt på en onsdag under sommaren eller en lördag på vintern.

Såvida du inte släppa i av fallskärm eller anländer med din egen privata plan, handlar det enda alternativet för ankomst till Colonsay du i en båt eller färja resa.

CalMacs Ferries segla till och från Colonsay

Ön Colonsay  ligger i Hebriderna utanför Skottlands västkust.Femton mil norr ligger ön Mull, de östra och södra horisonter avgränsas av öarna Jura och Islay, och i södra väst, bara synliga från en hög punkt på en klar dag är kusten Donegal i Irland.I väster ligger i Atlanten, med endast det Du Hirteach fyr stående mellan Colonsay och Kanada.Tillsammans med sin semi-detatched granne Oransay bildar en ögruppen ungefär tio mil lång och två mil brett.

Med drygt hundra invånare och dess närmaste grannländer gemenskapen nästan tjugo mil därifrån, Colonsay utgör en av de mest avlägsna samhällena i Storbritannien.Ön har en skola (för närvarande med sju barn och en förskolan starter), ett hotell, en butik och postkontor, en te shop och ett antal andra säsongsbetonade företag.Det är bosatta läkare, två kyrkor (en Church of Scotland och en Baptist) men ingen bosatta minister.Det serveras med färja fem gånger i veckan (vintertid tre gånger) från fastlandet hamn i Oban och det finns en ytterligare sommaren tjänst från Kennacraig via Islay.

Det finns många vackra sandstränder, den största och mest kända är Kiloran Bay.Detta är en crescent gyllene sand över en mil lång där Atlanten rullarna kan tillhandahålla surfa för den äventyrliga efter en västlig vind.Andra stränder har helt olika karaktärer och olika attraktioner... havsfåglar och sälar... rockpools och tankar...en obruten Atlantic horisont väst eller de fjärran kusterna av Jura och Islay i öster.Beredd att ta steget är, vattnet everwhere kristallklar, mjuk som silke och mest gånger årets iskallt uppfriskande.

De flesta besökare till Colonsay anländer färja den huvudsakliga Oban, som körs regelbundet under sommaren och restiden är ca 45 minuter.Färjan kan bokas i förväg, och det absolut tillrådligt att göra det under sommarmånaderna, och särskilt på lördagar.Om du har möjlighet att resa på andra dagar än lördagar, kan besparingar göras genom att undvika dyra topp avgångar.Om du reser till Mull mer än ett par gånger per år, överväga att köpa en bok av sex resa biljetter, som den lokala befolkningen.Under sommaren, kan färja resan känna mer likt en kryssning än en nödvändig del av resan.Oban färja tidsplan

Det andra alternativet är färja från Lochaline på Morvern till Fishnish på Mull.Det här alternativet är bättre om du reser från de norra delarna av Skottland, särskilt om din resa tar dig genom Fort William.Denna färja passage tar ca 20 minuter och du kan inte boka.Med detta sagt, se upp för mycket upptagen perioder som helgdagar och rally osv.Färjan reser varje timme, med ett uppehåll för lunch.Återigen böcker biljetter finns tillgängliga och denna färja tar nu kreditkort.Det är en mycket billigare färja än den från Oban, men är lite ytterligare till enheten och du måste använda Corran färjan om kommer från norr och öster.

Alternativet tredje färja är att resa från Kilchoan på Ardnamurchan.Detta är ett bra alternativ om reser från Mallaig eller Ardnamurchan.Färjan är ganska små och är inte Bokningsbara.Bör man komma fram i god tid kontrollera en gränspassage.En annan anledning att ta det här alternativet är att enheten längs Loch Sunart är mycket natursköna, även om lindning och utmed vägar som enda spår.Om besöka Tobermory av Balamory skäl, är alternativet bra eftersom den ger en dag besök utan att behöva ytterligare transport.Kilchoan ferry är endast färjan anländer Tobermory.Kilchoan färja tidsplan

Färjan till Iona seglar regelbundet från Fionnphort.Motoriserade fordon tillåts endast med tillstånd.Cyklar är bra, men det bör noteras att det finns ingen camping tillåtna på Iona.Alla ovanstående vägar betjänas av Caledonian MacBrayne.

De senaste åren har liten båt aktörer börjat linjetrafik till mindre vanliga destinationer.Det är nu möjligt att resa till öarna av Muck och även Colonsay.Det är också möjligt att resa från Drimnin och Sunart på fastlandet.Observera att dessa fartyg bara transportera passagerare och cyklar genom arrangemang.Kontakta de ägare som föregår resa.

 


Bästa tillgängliga Colonsay färja biljett prisgaranti

Bästa Colonsay Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor passagerare och car ferries biljettpriset till och från Colonsay.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Colonsay färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Colonsay färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Colonsay Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Colonsay Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Colonsay färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Colonsay vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Colonsay och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här