Cork färjor

Cork passagerare och bilfärjor

Cork passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Cork till Dinan och Swansea.

Jämför alla tillgängliga Cork färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Cork bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från kork, Dinan, Swansea med Brittany Ferries eller Fastnet Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cork Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Cork Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Cork Färjebiljetter
med Brittany Ferries eller Fastnet Ferry Line för färjor segling från Cork till Dinan och Swansea online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cork passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en kork biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Cork

Kork är Republiken Irlands näst största stad.Det är beläget i en av världens bästa naturliga hamnar.Kork är porten till några av Irlands mest fantastiska naturscenerier med West Cork & Kerry knappt en timmes bilresa bort.

Kork Staden stoltserar med den djupaste naturliga hamnen i Irland med direkta färja överfarter till Storbritannien och kontinenten.Cork International Airport har direktflyg till Förenade kungariket och delar av Europa och anslutande flyg till andra europeiska och amerikanska destinationer.

Bil färjetrafik avvika från Ringaskiddy till Dinan segla till/från Ringaskiddy genom Cork Harbour (den näst största naturliga hamnen i världen) och tidigare Cobh.Från April till oktober är en hämtningar per färja tjänst till Dinan i Frankrike med Brittany Ferries.

Cork Ferry Port, Irland

Cork City är Irlands tredje stad (efter Dublin och Belfast) och har alltid varit en viktig hamnstad.Det började på en ö i floden träskartad mynning i floden Lee (namnet Corcaigh: ett marsh), och klättrade gradvis upp de branta bankerna på vardera sidan.Floden rinner idag genom Cork city i två huvudsakliga kanaler, så att du hittar dig själv ständigt passerande broar.

Några av de viktigaste gatorna byggs över kanaler där fartyg nuzzled deras ankare-kedjor ett sekel sedan.Längs södra köpcentret, kommer du se stora gateways på gatunivå, inom ramen för åtgärder som leder till en högre viktigaste dörr.Dessa var en gång boathouses, när köpmän anlände till deras lager av vatten.

Det bästa sättet att se staden Cork och prov smak av sitt liv, är att promenera.Det finns en skylt Walking Tour, så få medföljande häftet och kvittning utforska kuperad gator och träffa folk.

St.Finn Barre's Cathedral  är en utmärkt trippel-spired exempel på franska-gotisk arkitektur.Det står där helgonet etablerat sin klosterliv skola ca 650 AD.Bland dess mest slående funktioner fönstret fina rose, mosaik trottoarer och den genomarbetade revisioners hela.

Promenera längs den västra vägen till Tudor-Gothic högskola med dess attraktiva riverside quadrangle, och besöka Honan kapellet det.Det modelleras på Cormacs kapellet i Cashel, och har en enastående insida inklusive färgade glas windows av Sarah Purser och Harry Clarke.

Tar dig uppför North Main Street där den Cork Vision centrum är belägen och sedan över North Gate Bridge och klättra upp Shandon kyrka, tornet som ni kunnat konstatera dominerar den norra sidan av staden från dess högstämda hill-top position.Två sidor av tornet står inför röd sandsten, två med vit kalksten - "delvis färgade precis som människor, rött och vitt är Shandon Steeple" går en gammal Knittel.Dess dånar av åtta klockar, gjutna i Gloucester 1750, har blivit kända, och du kan spela dem själv, från "musik" kort levereras.Din rendering av Danny Boy eller Ave Maria kommer att glida försiktigt ner kullen och över floden, att yttra sig över staden.Corkonians beror på Shandon klockan för sin tid och sin fisk-vindflöjel för deras väderprognos.

Gå upp lite av Patrick "s Hill, om du har benen för det, bara att känna lutning.Sedan kanske upp sommaren Hill eller Wellington road som löper parallellt till du kom till St.Luke's Cross och Montenotte , den senare av tidigare bostadsområde av köpmän kork, här kan du titta över hamnen och hamnen och floden bredda iväg söderut passerar Blackrock slott och på mot havet.Cork arv Park vid Blackrock är väl värt ett besök.

Tillbaka på "plan" i staden igen, se rådhuset, en bra modern byggnad snyggt återspeglas i floden.Besök på marknaderna, den engelska marknaden med öppningar utanför Princes Street, Patrick Street och Grand Parade, en täckt marknaden för fisk, frukt, kött och grönsaker, på kol kajplats (uttalas Kay), utomhusmarknaden som är lika mycket del av folkmusik-kultur av kork som är Shandon.

Galleriet Crawford hus en intressant skulptur samling, inklusive vissa Rodin brons och en fin samling av målningar på Emmet plats.I Grand Parade hittar du Berwick fontän, The National Monument och biskop Lucey Park, som du anger genom magnifika gates, som har flyttats från gamla ingången till Corporation varvet i Anglesea gatan.Avsluta park i South Main Street.Här kommer du se Beamish & Crawford bryggeri där Beamish Stout är bryggt och exporteras över hela världen.

Du kommer att få höra Corkonians hänvisar till "statyn", (det kanske låter som "de statcha" i vissa röster). De kommer att tala om monument till far Theobald Matthew, 1800-talet apostel av nykterhet.Impopulär som förväntat hans anledning att vara på ett ställe som Irland, i själva verket blev det ett nationellt korståg.Hans status i slutet av Patrick Street, nära Patrick's Bridge, är Corks mest kända landmärke

Den gamla Gaol i söndagens väl har restaurerats och är en av de många attraktioner för besökare i Cork.Det berättar om vardagen i fängelse under 1800- och tidiga 1900-talet.Några av de ursprungliga cellerna har återställts och ett ljud visuella program har lämnats.

 


Bästa tillgängliga Cork färja biljett prisgaranti

Bästa Cork Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Brittany Ferries eller Fastnet Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Cork.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cork färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cork färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cork Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Cork Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cork färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Cork till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive kork och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här