Donghae färjor

Donghae passagerare och bilfärjor

Donghae passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Donghae Sakaiminato och Vladivostok.

Jämför alla tillgängliga Donghae färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Donghae bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Donghae, Sakaiminato och Vladivostok med DBS Cruise Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Donghae Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Donghae Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Donghae Färjebiljetter
med DBS Cruise Ferry för färjor segling från Donghae Sakaiminato och Vladivostok online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Donghae passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Donghae biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Donghae

Donghae är en stad i provinsen Gangwon i Sydkorea.

Port Donghae ligger på Sydkoreas östra centrala stränder på havet i Japan i provinsen Gangwon.Port Donghae ligger i bergig terräng och är rikt på naturresurser, inklusive några underbara stränder.Port Donghae är en fri industrin zon och har sett mycket investeringar under de senaste åren.

Det finns två portar i provinsen, och Mukho Harbor är ca sex kilometer north-northeast av Port Donghae.Mycket av den trafik som används för att gå till Mukho nu går till Port Donghae, och Mukho är främst en fiskehamn.

Donghae  fungerar som den viktigaste tillgång till Ulleung, med regelbunden färjetrafik service under hela året (vanligtvis en eller två gånger dagligen i vardera riktningen, oftare på sommaren.) Donghae tjänar också som den koreanska stop i tjänsten färja mellan Vladivostok, Ryssland och Sakaiminato, Japan.Färjorna lämnar från Mukho hamn, en 5 minuters bilresa norr om downtown Donghae.

DBS kryssning Ferry vid Donghae
Donghae Cruising och resor

Staden Donghae är en ny stad med ambitionen att bli ett internationellt turistmål.Beläget i ett bergigt område med många grottor och ärorika naturliga landskap, har Port Donghae säkerligen de kulturella tillgångarna att göra ett bra ställe att besöka.

Drygt 100 kilometer nordväst om Port Donghae är MT.Kumgang , känd för sin natursköna skönhet.Detta Berg är en serie av granit pinnacles tornar över djupa smala kanjoner och fristad flera vackra vattenfall och forsarna.I den norra Taebaekbergen omfattar 400 kvadratkilometer och är 60 kilometer lång och 40 kilometer bred.1638 Meter (Piro topp) och som omfattar 25 tusen hektar, berget är en favorit destination för koreaner.Berget stöder 750 arter av växter samt 38 däggdjursarter, 130 arter av fåglar, 9 reptiler arter, 10 arter av grodor och paddor och 24 arter av fisk.Mount Kumgang har tre områden med olika topografiska funktioner.

Donghae-Port Mangsang Beach är den mest populära stranden på Sydkoreas östkusten.Med rena grunt vatten och vacker vit sand, är stranden omgiven av tallskog.Besökare hitta hotell och moderna faciliteter på stranden.Mangsang Auto Camping Resort är dedicerad till bilar och för personer som åtnjuter camping.Fullt utrustade stugor, tält och besökaren bekvämligheter, auto lägret erbjuder ett trevligt alternativ till Hotell levande.

Beläget i den västra porten Donghae, det sägs att feer en gång spatserade i den Mureung Valley en av Koreas mest populära turistmål.Höljd i dunkel, erbjuder den bergarter med ovanliga former och Vattenfall vyer som beröva andedräkt.Denna förklaring är en must-see.

Cheongok grotta är i mitten av Port Donghae.Upptäckte när de grunden för ett nytt stadshus, har denna naturliga kalksten grottan producerat ovanliga stenar under 400-500 miljoner år.Det åtföljs av en grotta museum som erbjuder grundläggande vetenskapliga om grottan.

Den Bukpyeong marknaden  öppnas för första gången 1796, och det kan vara ännu äldre än så.Denna nationella folkmusik marknad erbjuder en stark smak av den lokala kulturen och människorna i Port Donghae.Marknaden fortsätter att växa i storlek och popularitet medan andra marknader i Sydkorea krympa från konkurrens med den moderna världen.

Donghae Port historia

Donghae-Port Mukho Port  öppnades först 1941 som stadens viktigaste hamn.Eftersom Port Donghae öppnas, Mukho Port har kvittats i en bekväm tillvaro som en fiskehamn och harbor.Omgiven av svarta stenar, innehåller området underbar sushi restauranger, fisk butiker och många marina-relaterade företag.

Historiska poster dokument förekomsten av en stad på samma plats som den moderna Port Donghae så tidigt som på 1600-talet.Staden dock inte mogna fram till 1900-talet.

1979 Öppnas porten Bukpyeong Harbor för företag.Lagen om inrättande av Donghae stad antogs 1980, och det ingår i närheten Mukho stad.Port Donghae etablerad 1981, en syster-staden relation med Tsuruga, Japan.1986, Den gamla Bukpyeong Harbor döptes Donghae Harbor.

1991, Donghae kommunfullmäktige öppnades, och borgmästaren, valda av rösterna, var tillträdde 1995.1996 Hölls den tredje konferensen om expansion av Sea Region öst i Port Donghae, med 12 städer från fyra länder deltar.

År 2001 inrättades Donghae staden Facility Management Corporation.Den fyrtiofjärde Korea Folk Art Festival, med 20 provinser och städer som deltar, invigdes 2003 i Port Donghae.2004 Öppnades Donghae Whale fossila Museum.

2005 Utsetts Donghae-Port Bukpyong industriella komplex till en fri ekonomisk zon.

 


Bästa tillgängliga Donghae färja biljett prisgaranti

Bästa Donghae Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga DBS Cruise Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Donghae.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Donghae färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Donghae färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Donghae Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Donghae Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Donghae färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Donghae vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Donghae och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här