Fiumicino färjor

Fiumicino passagerare och bilfärjor

Fiumicino passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Fiumicino till Civitavecchia och Arbatax.

Jämför alla tillgängliga Fiumicino färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Fiumicino bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Fiumicino, Civitavecchia och Arbatax med Tirrenia di Navigazione färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Fiumicino Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Fiumicino Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Fiumicino Färjebiljetter
med Tirrenia di Navigazione för färjor segling från Fiumicino till Civitavecchia och Arbatax online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Fiumicino passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Fiumicino biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Fiumicino

Fiumicino är en stor fiske stad vid kusten Tyrrenska havet som har växt under de senaste åren med byggandet av den internationella flygplatsen Leonardo da Vinci.Fiumicino är berömd för sina skaldjur restauranger och underbara svarta sandstrand.Fiumicino är 34 kilometer från Rom och är hem till över 50 000 invånare.Fiumicino hela regionen är en stor arkeologisk skatt vilket återspeglas i de olika museerna i närheten.

Den nya Porten av Concordia i Fiumicino är en av de bästa projekten i fråga om kvalitet och faciliteter bland italienska och icke-italienska turister hamnar.Det kommer att bli de största turist hamnarna i Europa en miljövänlig port.Dock kommer att integreras med staden Fiumicino, i ett strategiskt läge för logistik och anslutningar, i ett område som verkligen är intressant för turister, tack vare dess landskap och historia.

Den nya tourist Port av Fiumicino kommer att byggas i området Isola Sacra, som ligger norr om floden Tibern munnen, och det kommer att vara väl anslutna till nätverkets huvudvägen och i omedelbar närhet till flygplatsen Fiumicino.

Fiumicino Ferry Terminal

Fiumicino  är en central-italiensk stad och comune i provinsen Rom, där upptagen Leonardo Da Vinci internationella flygplatsen är belägen som tjänar den nationella huvudstaden Rom.Fiumicino är en stor fiske stad på den Tyrrenska havs kusten och har länge varit känd för sina stora skaldjur restauranger.Det är också en weekend getaway för folket i Rom, särskilt på sommaren.Det finns en bra strand men sanden är svart på grund av för hög järn innehållet i den.Namnet betyder little river.Staden "Fiumicino" bör inte förväxlas med sin namne, Fiumicino, en liten flod nära Rimini.

Fiumicino var ursprungligen en fiskeby och är till en viktig fiske center.Den är belägen på västkusten i provinsen Rom i Italien.Roms Leonardo da Vinci International Airport är avslutningsvis och mer normalt kallas Fiumicino Airport dessa dagar, med den internationella koden FCO.Staden är hem för cirka 60 000 invånare.

Denna region har medelhavsklimat liknar den i Rom, med tillfällig sea breezes att hålla det svalare på sommaren.Våren och hösten är den bästa tiden att besöka som vädret är mest trevlig vid denna tid.I topp på somrarna tenderar temperaturen att regelbundet gå över 35 ° C.Vintrarna är milda.

Staden Fiumicino, som omfattar den vackra "Isola Sacra", eller "Heliga Ö", har forntida ursprung och, faktiskt, datum till romartiden.Det var en favorit sommarsemester plats för många av överklassen romerska eliten.Staden därefter gick till långsam nedgång, men började plocka upp igen i början av 1800-talet.Ett verkligt uppsving i stadens verksamhet började i 1950- och 1960-talet, när Roms interkontinental flygplats, Leonardo Da Vinci, byggdes här.

Fiumicino är känd för sin vackra pier, en favorit plats för långa promenader.

Turister också oerhört Njut av utsökta köket, huvudsakligen baserade på fisk och skaldjur.De många restaurangerna längs piren är alltid packade med folk gärna prova den dagliga särskilt.

Turister som åtnjuter immersing sig i den lokala kulturen i en plats bör se till att hänga runt piren i eftermiddag/kväll.Det är vid denna tid som fiskare tillbaka till stranden med sin fångst och det är vid denna tid som improviserad fiskmarknaden fjädrar till liv.

På senare tid, har det också blivit en populär reträtt för människor från Rom.Det är också en populär plats för besökare att stanna vid besök i Rom.Om du flyger ut från flygplatsen Fiumicino kan det vara en trevlig plats att bo din kväll, undvika besväret med Roms trafik på sättet att fånga din flygresa.

 


Bästa tillgängliga Fiumicino färja biljett prisgaranti

Bästa Fiumicino Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Tirrenia di Navigazione passagerare och car ferries biljettpriset till och från Fiumicino.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Fiumicino färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Fiumicino färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Fiumicino Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Fiumicino Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Fiumicino färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Fiumicino till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Fiumicino och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här