Golfo Aranci färjor

Golfo Aranci passagerare och bilfärjor

Golfo Aranci passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Golfo Aranci Livorno.

Jämför alla tillgängliga Golfo Aranci ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Golfo Aranci bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Golfo Aranci, Livorno med Korsika Ferry linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Golfo Aranci Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Golfo Aranci Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Golfo Aranci Färjebiljetter
med Korsika Ferry rader för färjor som trafikerar från Golfo Aranci Livorno online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Golfo Aranci passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Golfo Aranci biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Golfo Aranci

Golfo Aranci , beläget på den nordöstra kust Sardinien, är inte bara en viktig hamn med dagliga förbindelser med huvudsakliga mark Italien, men också en stor semester destination som erbjuder vackra stränder och turist faciliteter till hands.

Utöver de fantastiska stränderna i Persiska viken sig finns det många förtrollande sträckningar av fin vit sand i det omgivande området såsom Cala Moresca, Cala Greca och Cala Sabina White Beach, som kan nås genom att köra ett par kilometer på panoramavy över vägen till Olbia.

Staden har ett stort urval av restauranger och barer, trevliga butiker och lyx hotell med swimmingpool, tennisbanor och alla moderna bekvämligheter.Det finns en mängd olika vattensporter, inklusive dykning med kvalificerade instruktörer.

För dem som önskar ta en topp vid nattlivet i de rika och berömda, är de exklusiva klubbarna Porto Cervo och Porto Rotondo bara några kilometer bort.

Golfo Aranci Ferry Terminal

Golfo Aranci  är en förtrollande ur sikte, härlig sommar resort i norra änden av Olbia viken.
Skyddas av Kap Figari i öster, otämjda mark omfattas i tjocka Macchia, holm-ekar och enbär woods, och ön Figarolo strax utanför kusten som skapar en vacker scenario med en perfekt plats för avkoppling semester.

Golfo Aranci kommer att överraska med sina 24 stränder inom räckhåll från stadens centrum, även om den mest kända är Cala Moresca, kan nås till fots genom en kort land bana, bästa sandstränder ligger söder om staden, Baia Caddinas och dess pittoreska hamn och Spiaggia Bianca (vita strand) dess namn är ett föregripande av en gyllene sandstrand i en vacker vik med en fin outlook över svansen över viken.

Golfo Aranci historia

Golfo Aranci (apelsiner Bay) - konstigt namn för en plats där orange träden inte är den främsta attraktionen! 

Legenden säger att en last som är full av apelsiner sänktes precis utanför kusten och sedan sedan staden och dess bay har varit känt med detta namn.Men troligen sitt namn härrör från ranci, ordet för "krabbor" i den lokala dialekten, som en gång vimlar i bukten.

Golfo Aranci var fiske och handel hamn i romerska gånger som betjänar handeln med ost, mjölk och andra varor från området San Nibaru (inlandet) och huvudstaden Rom.

När Edward Charles (1700-talet engelska resande) besökte staden i 1889 han fann endast en grupp av gamla hus (stazzi), det var först senare när fiskare från Ponza, en ö i Campania-regionen, beslutade att röra sig och uppehålla här, omvandla platsen till en mycket välorganiserad fiske-stad och en vacker turist utväg.

1961 Blev Golfo Aranci en av de viktigaste hamnen i området ansluter nordöstra Sardinien med fastlandet.

 


Bästa tillgängliga Golfo Aranci ferry biljett prisgaranti

Bästa Golfo Aranci Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Korsika Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Golfo Aranci.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Golfo Aranci färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Golfo Aranci färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Golfo Aranci Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Golfo Aranci Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Golfo Aranci färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Golfo Aranci vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Golfo Aranci och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här