Guernsey färjor

Guernsey passagerare och bilfärjor

Guernsey passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Guernsey toJersey, Poole, Portsmouth, St Malo och Weymouth.

Jämför alla tillgängliga Guernsey färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Guernsey bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth, St Malo och Weymouth med Condor Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Guernsey Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Guernsey Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Guernsey Färjebiljetter
med Condor Ferry rader för färjor segling från Guernsey toJersey, Poole, Portsmouth, St Malo och Weymouth online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Guernsey passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Guernsey biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Guernsey

Guernsey Island  är mindre än Jersey och ganska, med en mindre stad men mindre öppna landsbygden än Jersey.

Öarna Guernsey och andra Kanalöarna representerar de sista resterna av den medeltida hertigdömet Normandie, som höll gungning i både Frankrike och England.Den enda brittiska mark ockuperades av tyska trupper under andra världskriget var öarna.

Färjor Kör från St Peter Port till Förenade kungariket, Frankrike och andra Kanalöarna.Det finns en konventionell färja året runt från Portsmouth och hög hastighet katamaranerna från Weymouth och Poole sommaren med en mindre frekvent tjänst på vintern.Konventionella färjan körs i alla väder, katamaranerna kan förskjutas eller återkallas av hav.

De två färjerederier mellan Kanalöarna och UK/Frankrike är Condor färjor och Manche-îles Express.

UK valuta accepteras på ön men Guernsey skrivs också ut egna pengar.

Guernsey Ferry Port

St Peter Port , öns huvudstad, är en livliga hamnstad, en väv av arkitektoniska stilar som berättar historien om regionen ändra förmögenheter.Här bistroer, restauranger och butiker jostle för er uppmärksamhet, medan i hamnen färjor är readied för att ta dig till syster öar.

Familjer har dragits till Guernsey i generationer, åtnjuter ett semestermål där barnen kan flytta fritt medan föräldrarna slappna av med en bok på stranden.Takten i livet är definitivt mer avslappnad än fastlandet Storbritannien, så ta er tid, vandra kustlinjen, njuta av en runda Golf och promenera på gatorna i öns vackra huvudstad, St Peter Port.

Frodiga botaniska trädgårdar, läckert dolda vikar och underbara solnedgångar över Atlanten ge Chanel Island of Guernsey en distinkt subtropiska känsla.Sitter bara 45 km (28 mil) från Frankrike, har detta lilla isle också en galliska luft, med franska gata namn, utsökt kulinariska överstrålningen och den lätthet med vilken många talar såväl engelska och franska ger ön en romantisk kvalitet.

Guernsey historia

På 1000-talet var Kanalöarna, varav Guernsey är en del av hertigdömet Normandie.När William, hertig av Normandie, erövrade England, inkorporerades Kanalöarna i den kombinerade sfären i både England och Normandie.Kung Johan i England förlorade fastlandet Normandie till franska 140 år senare, men Kanalöarna stannade lojala mot England.Fransmännen gjorde många efterföljande försök (som alla var stöts), under de följande århundradena att erövra öarna.Men en berömd fransk invånare, författaren Victor Hugo, stannade i 15 år.

Tyskarna var mer framgångsrik än fransmännen ockuperar ön.Styrkor landsteg under andra världskriget.Några av öns befolkning och många barn evakuerades till England innan tyskarna kom.Nyligen boken The Guernsey litterära och potatis skalad cirkel samhället, en internationell bästsäljare, har väckt intresse i den tyska ockupationen av ön och de hårda villkor människorna levde under.

Guernsey har länge haft en hög grad av inre självstyre, med sina egna rättsliga och politiska institutioner som brittiska kronan beroende.Det är också ansvarig för regeringen i de små angränsande öarna Alderney, Sark och Herm.Medan inte i Förenade kungariket, har dess lagar fortfarande vara undertecknat av av Westminster Privy Council.Ön har dock nyligen komma under tryck från både Westminster regeringen och EU att reformera sina skatteregler som har hjälpt den etablera sig som ett finansiellt centrum.

 


Bästa tillgängliga Guernsey färja biljett prisgaranti

Bästa Guernsey Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Condor Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Guernsey.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Guernsey färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Guernsey färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Guernsey Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Guernsey Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Guernsey färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Guernsey vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Guernsey och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här