Helsingfors färjor

Helsingfors passagerare och bilfärjor

Helsingfors passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Helsingfors till Gdynia, Mariehamn, Rostock, St Petersburg, Stockholm, Tallinn och Travemünde.

Jämför alla tillgängliga Helsingfors färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Helsingfors bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Helsingfors, Gdynia, Mariehamn, Rostock, St Petersburg, Stockholm, Tallinn och Travemünde med Finnlines färjor, Tallink Silja, St Peter Ferry Line eller Viking Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Helsingfors Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Helsingfors Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Helsingfors Färjebiljetter
med Finnlines färjor, Tallink Silja, St Peter Ferry Line eller Viking Line för färjor som trafikerar från Helsingfors till Gdynia, Mariehamn, Rostock, St Petersburg, Stockholm, Tallinn och Travemünde online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Helsingfors passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Helsingfors biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Helsingfors

Helsingfors är trendiga och rik på kultur, kännetecknas av smaker i både öst och väst.Staden har riklig erbjudanden för besökare som söker efter nya erfarenheter och nattliv.Utmärkande dragen i staden finns stora grönytor och en stark närvaro av havet.

Helsingfors  är en välkomnande stad för de fysiskt aktiva.Stäng av art, Parker, afrikansk och havet erbjuder många möjligheter.Staden har hävdat faciliteter för Fotvandring, jogging, Cykling, inline skridskor, skidor, skridskor, simning och en mängd andra sporter.

Helsink Jag är en stad för båtbruk entusiaster, med 12 000 båt Kojor.Staden har mer fritidsfiske än någon annan huvudstad i Europa, hävdar 50.000 amatör fiskare.Många av öarna i Helsingfors omfattande skärgård är öppna för allmänheten.

Helsink Ferry Port på natten

Helsingfors mest populära turistattraktion är Sveaborg (Sveaborg på svenska), en större havs fästning på öar strax utanför Helsingfors.Fästningen Sveaborg, som dateras till mitten av 1700-talet, ingår i Unescos världsarvslista.

Sveaborg är också en Helsingfors stad förort som är hem för vissa 850 personer lever i renoverade vallar och baracker.De och öns besökare betjänas av ett pendeltåg färjan, som löper året runt från torget.Vatten bussar som drivs av JT-linje till Sveaborg kör från början av maj till slutet av September, också avgår från torget.

Borgbackens nöjespark har kul-åkattraktioner för alla åldrar.Mest populära attraktionen är trä rollercoaster, som är över 50 år gammal.Dessutom erbjuder Borgbacken spel, restauranger, butiker och visar.Amusement park är öppen från slutet av April till mitten av September.

Borgbacken är också hem till Sea Life, som tar besökarna på en resa från tropiska haven till Arktiska havet, stannar vid Östersjön längs vägen.Invånarna i Sea Life omfattar 10 olika hajarter, färgglada fiskar av korallrev, rockor, jelly fisk och havet hästar.

Du möter vid Helsingfors Zoo i Korkeasaari, djur och växter från arktiska tundran till regnskogen.Det finns ungefär 150 djur och nästan 1 000 växtarter.

Fölisön Insel museet är beläget på en grön ö bara några kilometer från stadens centrum.Museet visar det traditionella finska sättet att leva med stugor, farmsteads och gods från de sista fyra århundradena.

Helsingfors har många fler attraktioner att hålla människor i alla åldrar hyste.

 


Bästa tillgängliga Helsingfors färja biljett prisgaranti

Bästa Helsingfors Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Finnlines färjor, Tallink Silja, St Peter Ferry Line eller Viking Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Helsingfors.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Helsingfors färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Helsingfors färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Helsingfors Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Helsingfors Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Helsingfors färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Helsingfors till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Helsingfors och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här