Holyhead färjor

Holyhead passagerare och bilfärjor

Holyhead passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Holyhead till Dublin och Dun Laoghaire.

Jämför alla tillgängliga Holyhead färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Holyhead bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Holyhead, Dublin och Dun Laoghaire med Irish Ferries eller Stena Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Holyhead Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Holyhead Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Holyhead Färjebiljetter
med Irish Ferries eller Stena Ferry Line för färjor segling från Holyhead till Dublin och Dun Laoghaire online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Holyhead passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Holyhead biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Holyhead

Holyhead är kanske mest känd för sin upptagen ferry port och frakt hamnen.

Stena Line Europas största färjan företag, fungerar från porten.Irish Ferries även manövrera från Holyhead.Färjor sail till Dublin och Dún Laoghaire i Irland och detta utgör den huvudsakliga länken för yttransporter från centrala och norra England och Wales till Irland.

Det finns arkeologiska bevis att människor har segling mellan Holyhead och Irland i 4000 år.Efter vägen byggdes av Thomas Telford från London stärkt Holyheads ställning som port, från där det royal mailet var sänds till och från Dublin.

Stadens centrum är uppbyggd kring St.Cybis kyrka, som är byggt inuti ett av Europas enda tre-tankats romerska forten (den fjärde väggen som havet, som används för att komma till fortet). 

Holyhead Ferry Terminal

Port Holyhead ligger på Isle Anglesey, norra Wales.Den ligger i en well-protected position rakt öster om Holyhead Mountain, avskärmade från Irländska sjön genom den historiska vågbrytare som är 1.5 mil lång.Holyhead är en 24-timmars, djupa vatten, lock–free hamn, centralt beläget på den irländska sjö kusten inom räckhåll för flera stora tätorterna både i Storbritannien och Irland.

Centrum erbjuder ett antal bra ställen att äta, en teater och en biograf.Det finns ett antal platser för besökare att stanna och Holyhead används ofta som stopp över natten på väg till eller från, semestra i Irland eller som ett centrum för touring ön Anglesey själv.

Runt Holyhead finns utmärkt fiske, golfskor och, naturligtvis, segling faciliteter.Par detta med underbara landskap, promenader och stränder och du kan lätt förlora dig själv och koppla av några dagar.

Från Anglesey verka färjor till Dublin med supersnabb färjan tar endast 99 minuter att slutföra den inre resan.En dagstur till prov den underbara Dublin är lätt genomförbara och är mycket billigare som du tror.

Historia buffs blir också glad att veta Anglesey har ett antal både historiska och förhistoriska platser nära håll, inklusive nedgrävning avdelningar vid Barcloddiad Yr Gawres och en kyrka i havet vid Porth Cwyfan!Llys Rhosyr, platsen för ett av de mest kraftfulla och karismatisk walesiska medeltida prinsarna har upptäckts nära byn Newborough ön South Western hörn.

Sjöfartsmuseet i Holyhead är väl värt ett besök där du kan läsa mer om de 100 eller så förlisningar som har ägt rum i närheten. Om du är känslan passa eller vill gå på lunch "promenad" ned till syd Stack fyr.Det är väl värt ett besök men vara beredd.

 


Bästa tillgängliga Holyhead färja biljett prisgaranti

Bästa Holyhead Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Irish Ferries eller Stena Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Holyhead.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Holyhead färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Holyhead färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Holyhead Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Holyhead Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Holyhead färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Holyhead vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Holyhead och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här