Hvar färjor

Hvar passagerare och bilfärjor

Hvar passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Hvar till Ancona.

Jämför alla tillgängliga Hvar färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Hvar bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Hvar, Ancona med blå linje Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Hvar Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Hvar Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Hvar Färjebiljetter
färja biljettpriset med blå linje Ferry för färjor segling från Hvar till Ancona online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Hvar passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Hvar biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Hvar

Ön Hvar är drottningen av kroatiska dalmatiska öarna.Det har varit kända sedan antik på grund av dess viktiga strategiska och nautiska position, rika i de olika historiska perioderna, kultur och naturliga monument och litteraturen.

Hvars naturlig skönhet har erkänts av många, vilket gör det ofta med tio i topp-listor som en de mest attraktiva öarna att besöka över hela världen.

Ön är känd under namnet Faros i grekiska och Lesina på italienska.Att komma till Hvar är enkelt: antingen från Split på den kroatiska kusten eller, under sommaren, från Ancona den italienska kusten.

Ön Hvar är känd som den soligaste delen av Kroatien, gör det ett populärt semestermål inte bara under sommarsäsongen, utan även på våren och hösten.

Hvar Ferry Port

Det finns två färjelinjer att ansluta ön med fastlandet: Split - Stari Grad och Drvenik - Sucuraj.Under sommaren säsongen Hvar island är en kort station färjelinjer mellan Ancona och Split och Pescara - Split.Det finns också en Motorbåt Schemalinje Split direkt till Hvar stad under hela året.Rekommenderas för de resenärer som kommer till ön från södra delarna (rivieras Makarska, Peljesac, Neum eller Dubrovnik), eller planerar att spendera sin semester på sydöstra kust Hvar, för att ta färjan till fastlandet hamn av Drvenik att nå Hvar i Sucuraj hamn (45 min resa), som löper under sommarmånaderna ett dussin gånger om dagen.

Hvar, en antik stad med en rik historia på ön i den kroatiska Adriatiska havet med samma namn.Hvar är stolta över att det har de mest soligt timmarna av alla öar i Adriatiska havet.Många människor säger om staden Hvar att det är en stad som från en saga eftersom dess arhitecture, underbar natur och dess milda klimat.Alla kan hitta i Hvar alla vad ger fred till själ och avkoppling till organ som han.

Från havet får vi synen av en waterfront promenade remsor gränsar med en rad med palm träd och sju sekler gamla murar, overtopped av fästningarna skydda Hvar, utvidga nedåt till staden och till den venetianska loggia.

Kommer från den centrala delen av ön eller använda vägen från färjan hamnen vi komma fram till de magnifika piazzan, anses allmänt en kvadrat den vackraste av slag i Dalmatien, domineras av St.Stephen's Cathedral och gränsar till genom palatsen i Groda och Burag CSS stone-byggdes husen.

Men, oavsett från vilken punkt denna stad är närmade sig, Hvar presenterar genast sig själv som ett monument.Århundraden har marken dess sten, epoker, framför allt renässansen, har formade sitt utseende.Monument inom monument, monument på monument.Hvar är en juvel som döljs av tiden.

Vi råd du besöker fästningen Fortica (Spanjola), katedralen i Hvar, den teater av Hvar (fastställd 1612) med arsenalen och franciskanska klostret.

Nattlivet i Hvar är vad lockar många ungdomar från världen.En typisk partianer dag i Hvar innebär att få nära 12.00, med en färsk fisk med inhemska grönsaker och jungfruolja, och sedan ta en plats i utflykt båt till en av Pakleni ön fack, enyojing perfekt havet och vackra människor runt.

Hängande i caffes på eftermiddagen och undrar runt gamla sten gator, besöker arhitectural attraktioner är bara en varm för cocktail kvällen i Carpe Diem- eller disco night in Fortica till morgonen.

En särskild glädje erbjuda turisterna i Hvar är vistelsen på orörd fack i den nära staden som du kan nå med bil, cykel eller på en trevlig promenad genom Medelhavet landskap.Det är möjligt att swimm i dessa vikar, och nästan alla finns en restaurang eller en lämplig plats för förfriskningar.Om vi lägger till dessa naturliga skönheter det utmärkta privat logi med Medelhavsområdet vänligheten och vänlighet av värddatorerna blir Hvar en idealisk semestermål för par och familjer.

Hvar visar med stolthet äldsta kommunala teatern i Europa.Hvar har byggts genom tiden kända inhemska och utländska arkitekter.Hvar har varit firade i verserna.Hvar har målats av målarna.Men Hvar staden själv är den bästa berättaren i sin egen berättelse.Det räcker att komma och se för sig själv.På så sätt vi skall ta del av förklaringen.

 


Bästa tillgängliga Hvar färja biljett prisgaranti

Bästa Hvar Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga blå linje Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Hvar.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Hvar färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Hvar färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Hvar Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Hvar Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Hvar färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Hvar på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Hvar och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här