Korcula Ferry

Korcula passagerare och bilfärjor

Korcula passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Korcula och Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split Stari Grad.

Jämför alla tillgängliga Korcula färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Korcula bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Korcula och Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split Stari Grad med Jadrolinija Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Korcula Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Korcula färjor
Biljett priser & bokning


Boken Korcula Färjebiljetter
Jadrolinija Ferry rad färjor segling från Korcula och Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split Stari Grad online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Korcula passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Korcula biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Korcula

Ön Korcula är en av de grönaste öarna i Adriatiska havet, med rikliga vingårdar och olivlundar.Dess södra kust utgörs av små stränder och tyst vikar.

Korcula ligger cirka 20 kilometer från fastlandet mellan Makarska och Ston på Peljesac halvön.Dess södra sida är mycket rik på små stränder och över 200 grottor.

Tillgång till ön är lätt om du avresa från Split och Dubrovnik med färja båt.Det är också en färja anslutning från Orebic på Peljesac halvön.

Den viktigaste staden på ön Korcula har samma namn.Vid staden Korcula förblir kärnan i Köping, med sin blandning av kultur och dess tjocka murar som påminner om Dubrovnik.Korcula besökare hittar byar isolerade i tid, platser där du kan andas fred, gröna fält och småhus omgiven av natur, förvisso en avkopplande plats för att planera ditt kort resa eller familjens semester.

Korcula Ferry Port

Ön Korcula  är den största av de gröna öarna i Adriatiska havet.Från urminnes tider det har varit skogklätt, som var varför fick det namnet Black Korcula under koloniseringen av de gamla grekerna.Skogarna har under århundraden varit noga skyddad som timret var nödvändigt för värdefulla varvsindustrin.

Maritima kontakt med andra delar av Medelhavet fanns två till tre århundradena före Kristus.Hantverkare i den antika världen används de berömda sten från den lilla ön Vrnik.Denna sten användes till att bygga många härliga dalmatiska städer liksom några av de mest berömda byggnaderna såsom basilikan St.Sofie i Carigrad, parlamentet i Wien och townhall i Stockholm.Och naturligtvis stad Korcula byggdes från denna samma sten.

Det antika hjärtat av staden ligger på en halvö.Anledningen till denna ståndpunkt var så att staden Towers befolkningen mer effektivt kan övervaka navigering av kök och seglande båtar från den östra kusten av Adriatiska havet.Befästningar och smala gatorna bevisa oemotståndlig för dagens besökare bara som det imponerade medeltida författare och resor författare.

En av de mest berömda resor, Marco Polo, började resan stilleben i denna stad.Huset där han föddes har återställts och bevaras, och det var också i denna stad att han förlorat sin frihet.I slaget nära Korcula han ws tillfångatogs och till Genua och sedan dömdes till fängelse.Det blev fängelse att han skrev sin bok Milion om resan till Kina som orsakade en sensation i västra civiliserat samhälle som de fördes i chock kontakt med Fjärran Östern.

Byborna på ön är berömd olivodlare, fiskare och vinproducenter.På vissa orter är sådana produkter känt att ha delgivits under tiden för de gamla grekerna.Vingårdar i Blato, Lumbarda, Carsko poje och Smokvisko poje har varit bekant för vin dricksvatten världen för många, många år, och namnen på vissa viner, till exempel Posip, Grk och Rukatac med deras utmärkta kvalitet, har varit synonymt med identiteten på ön.

 


Bästa tillgängliga Korcula färja biljett prisgaranti

Bästa Korcula Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Jadrolinija Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Korcula.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Korcula färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Korcula färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Korcula Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Korcula Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Korcula färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Korcula vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Korcula och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här