Kotor Ferry

Kotor passagerare och bilfärjor

Kotor passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kotor till Montenegro och Bari.

Jämför alla tillgängliga Kotor färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kotor bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kotor, Montenegro och Bari med Azzurraline färja färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kotor Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kotor färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kotor Färjebiljetter
med Azzurraline färja för färjor som trafikerar från Kotor till Montenegro och Bari online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kotor passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kotor biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kotor

Kotor , längs ett av Montenegros vackraste facken är Kotor, en stad av återförsäljare och berömda sjömän, med många historier att berätta.

Den gamla staden Kotor är ett väl bevarat urbaniseringen som är typiska för medeltiden byggdes mellan 1100 och 1300-talet.Medeltida arkitektur och många monument av kulturarvet har gjort Kotor en UNESCO anges "Naturliga och historiska världsarv". 

Genom hela staden är byggnaderna criss korsade med smala gator och torg.En av dessa rutor innehåller den katedralen av Sankt Tryfon (Sveti Tripun), ett monument av romersk kultur och en av de mest kända symbolerna i staden.Kyrkan av Saint Luke (Sveti Luka) från 1200-talet, kyrkan av Saint Ana (Sveta Ana) från 1100-talet, Church of Saint Mary (Sveta Marija) från 1200-talet, kyrkan Guds helande mor (Gospe od Zdravlja) från 1400-talet, the Prince's Palace från 1600-talet och Napoleon's Theatre från 1800-talet är alla skatter som är en del av det rika kulturarvet av Kotor.

Karnevaler och festivaler ordnas varje år att ge ytterligare charm till den vackraste staden i den montenegrinska strandmiljön.

Kotor Ferry Terminal
Historiska Kotor

Medan det finns inga exakta uppgifter om grundandet av Kotor, tror arkeologer att den ökade på grund av den antika staden Acruvium.Legenden att Alkima, en älva, underrättade den serbiska kungen, Stefan Dusan, inte att bygga sin stad i the hills "där båtar inte har en hamn och där hästar kör om", utan att istället bygga nära havet.Feniciska myt grundades staden efter Argonauts' erövringen för det gyllene skinnet.

Kotor har varit känt under många namn genom historien – bland dem Katareo, följt av Dekatera, Dekaderon och Katarum, bland andra.Arkeologer har bekräftat att de första bosättarna att Kotor mellan 7: e och 4: e århundradena f.Kr., var grekiska, följt av illyrierna och sedan romarna, som härskade i området för 650 år.
Staden revs av visigoterna i den 5: e århundradet AD senare blev en del av det bysantinska riket 476 e.Kr och förblivit under denna makt i mer än 400 år.Kotor blev huvudstad i Boka Kotorska Bay i det sjunde århundradet AD efter den forna huvudstaden i Risan föll för attacker av slovenska stammar.De slovenska stammarna domineras också Kotor runt de tionde och elfte århundradena AD då området styrdes av Doklea och Zeta.

Kotor var vid dess mest välmående som en serbisk stat under den Nemanjić dynastin i 1185-1371.Under denna tid Kotor var en självständig stat som levde genom sina egna stadgar.Den serbiska härskaren, Stefan Nemanja inrättas ett palats i staden.
När turkarna besegrades Nemanja, Kotor föll i kris när folk identifieras tre olika härskare: ungerska kungen, den venetianska Republiken och bosniska kung Tvrtko.Och från 1391 till 1420, Kotor var återigen en självständig stat med en hertig tjänstgjorde som dess chef master.

Staden förändrats head masters flera gånger innan du accepterar venetianska regeln i 1420 – Venetianerna regerade Kotor till 1797.Detta förhållande visat sig ömsesidigt fördelaktiga eftersom venetianerna som Kotor skydd, men under osmanska raid, Kotor som skydd venetianerna med dess höga murar.

Från 1797 till 1814 föll Kotor i annan period av övergång, med Österrike tar över 1797, följt av Ryssland år 1806 och Frankrike från 1808 till 1813.När det franska styret dolda 1813, enat Metropolitan Petar I Petrovic Boka Kotorska med Montenegro, även om området tillbringade stor del av de kommande 100 åren enligt österrikisk regeln.1918 Blev Boka Kotorska och Montenegro en del av kungariket Jugoslavien.

Det finns tre ingångar till gamla stan, inklusive Sea Gate av 1555 som fungerar som den viktigaste dörren.Huddled under stenar av Mt Lovćen, gränsar från norr genom en kort men våldsamma floden Škurda och i väst en Undervatten våren Gurdić, Kotor (efter jordbävningen i 1667) har alla funktioner i en barock stad.

Lager av historia bevisa att bygga palats och bostäder inte var den enda skicklighet i denna stad.Sjöfart, liksom artisteri, vapen och goldsmithing var lika populära linjerna i Kotor.Även den biskop av Montenegro Njegoš nämns Kotor i hans berömda dikt "The Mountain Wreath" när han skrev "... vid havet massor av hantverkare..." 
Kotor idag på Unescos lista över världens kulturarv sevärdheter på grund av att dess avkastning av historiska siffror inklusive Fra Vito – arkitekten bakom klostret Dečani, Lovro Marinov Dobričević — ikonen målare, liksom otaliga sjökaptener, diplomater, förläggare och poeter.Dessutom denna stad bevarar en annan unik funktion – det är den enda stad där traditionen av sjöfarten enighet rådde och fortsätter på!Bokeljska mornarica (flottan av Boka Kotorska Bay) har varit verksamma i mer än tolv århundraden och fortfarande använder den ursprungliga traditionella amiral, kläder, dans och ceremonier.

Kotor är också unik eftersom det är den enda staden på den östra kusten av Adriatiska havet ska kunna hittas av namn i historiska och strategiska kartor.Gamla Kotor byggdes som en labyrint i skyddande syfte och det är mycket lätt att gå vilse här.I själva verket vilse även lokalbefolkningen.Ta fel och du kommer att avveckla långt ifrån din destination.Detta kan ske även med en stad karta i handen.Dock söker landmärken, som på 1100-talet St.Tryfon katedralen, hjälper – och dessa landmärken listas på nästan varje turistkarta.Vad kan vara svårare att hitta platser som Maritime Museum, som är placerad inuti Grgurina palatset, eller hitta offentliga torg med roliga namn såsom Lattice Square, mjöl Square, mjölk Square och Cinema Square.

För turister bör Kotor mer än bara en dag besök.Om du är tryckt för tid, är dock det bästa sättet att se så mycket av staden som möjligt att starta vid den huvudsakliga gate och arbeta medurs.Från huvudtorget vapen, kommer du gå rätt över mjöl torget till katedralen, sedan vänster till Sjöhistoriska museet, rakt till torget bostäder kyrkor St.Luka och St.Nikola och sedan vänster, som leder dig tillbaka till där du startade från.

Azzurraline färjor 

Sedan 2001 Azzurraline har ansluter italiensk hamn i Bari (Apulien) med hamnarna i Dubrovnik (Kroatien), Kotor (Montenegro) Shenjin och Durres (Albanien), med regelbundna avgångar över året, vilket skapar en idealisk bro över Adriatiska havet, sträcker sig mot Balkan.

2001, Rederiet UbbeLtd, ägare till fartyget Azzurra – beläget i La Valletta, Malta – började att förutse stora möjligheter för utveckling i södra Italien och, i synnerhet i Puglia regionen mot Balkan.Därmed började färjeförbindelser med Kroatien (Turistservice, bedriver varje år under sommarsäsongen från juni till September), med Albanien (drift över hela året) och med Kotor (Montenegro – mycket ny tjänst). 

Tack vare Azzurraline, Puglia är regionen i dag verkligen närmare till Balkan.Azzurraline, det Maltaise företaget med italienska förvaltningen försäkrar tjänster av hög kvalitet och standarder under hela resan.Varje år Azzurraline transporterar mer än 50.000 passagerare och 6.000 fordon från Bari till motsatta kusten av Adriatiska havet.

Färja-båt Azzurra ansluter italiensk hamn i Bari i Puglia regionen med den kroatiska hamn Dubrovnik under sommarsäsongen, från juni till September (110 nautiska mil – resa tid: 7,5 timmar bara), med nattliga passiv avgångar (Bari-Dubrovnik) och dagtid aktiv avgångar (Dubrovnik-Bari). 

Azzurraline också länkar Bari hamn till hamn i Durres i Albanien över året (125 nautiska mil – resa tid: 8,5 tim). Färjan driver tre samtal per vecka, med både utåt och inåt nattetid avgångar.Slutligen, sedan 2005 Azzurraline har också ansluter Bari med porten av Kotor fjorden (Boka Kotorska) i Montenegro.Tjänsten är effektiv över året med 2 samtal per vecka och alltid, nattliga avgångar (130 nautiska mil – resa tid: cirka 9 tim). Med Azzurraline Kroatien är Montenegro och Albanien närmare Puglia.

 


Bästa tillgängliga Kotor färja biljett prisgaranti

Bästa Kotor Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Azzurraline färja passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kotor.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kotor färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kotor färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kotor Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kotor Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kotor färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kotor vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kotor och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här