Melilla Ferry

Melilla passagerare och bilfärjor

Melilla passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Melilla Almeria och Malaga.

Jämför alla tillgängliga Melilla färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Melilla bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Melilla, Almeria och Malaga med Acciona Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Melilla Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Melilla färjor
Biljett priser & bokning


Boken Melilla Färjebiljetter
Acciona Ferry rad färjor som trafikerar från Melilla Almeria och Malaga online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Melilla passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Melilla biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Melilla

Staden Melilla är ett fönster där du kan se två kontinenter.

En enklav i Nordafrika i mer än 500 år, badade i Medelhavet, där besökaren villiga att vet oväntade smaker kan hitta en semester full av exotism, kulturell mångfald och friluftsliv.

Från charm av dess antika Citadel murarna till explosionen av sin modernistiska arkitektur av över 900 modernistiska och Art Déco byggnader färg erbjuder Melilla besökaren en oändlig mängd medan vandring genom stadens gator.

Närheten till havet och påverkan av fyra kulturer återspeglas på stadens utsökta gastronomi och mångfalden av dess konstnärliga traditioner och kulturer.F

EW människor är medvetna om att flera attraktioner bjuder in en att upptäcka staden Melilla.Från absoluta skatterna visa glans i en stad med en historia som en mötesplats för två kontinenter, till stränderna av fina sand mellan staden och Medelhavet.

Melilla Ferry Port

Melilla (Mrič i berberspråk) är en spansk autonom stad i norra Afrika, i östra delen av bergskedjan Rif.Den är belägen vid kusten av Medelhavet vid kusterna av Iberiska halvön, Almeria, Grenada och Malaga.Den har en mycket viktig port och stranden i Tres Forcas Cape, nära till Gurugú monteringspunkt och flodutlopp Oro.Byn är 1 meter över havet.Ytan är cirka 5 kvadratkilometer (12 km2). Ursprungliga centrum var en fästning som byggt på en kulle i vissa 30 meter hög från där territorium dominerades som nu den moderna staden är belägen.

Klimat 
Klimatet är vanligtvis Medelhavsområdet, milt och fuktigt med öst och väst vindar och ibland vindar från Sahara.Medeltemperaturen i Melilla nå 13ºC under vintern och 24ºC under sommaren.

När du ska gå
På grund av att turismen betydelse i Melilla erbjuder fritidsaktiviteter i både dess kulturella och naturliga miljöer, ett stort antal festligheter som ger ljusstyrka till staden.Som dess väder är en av de mildaste i Medelhavet, är denna stad en destination att njuta av under hela året.

Hur man skall gå
Färja företaget Trasmediterránea erbjuder sex avgångar i veckan till hamnar i Malaga och Almeria, vilket ger ett antal länkar mellan Melilla och fastlandet spanska hamnar, inklusive snabb färjan (kör från juni till September) med stugor och en "Canguro" fartyg, som erbjuder både stugor och liggande platser för upp till 1 000 passagerare.Båten kan också bära 250 bilar och 500 meter lång last.

Gastronomi 
Den kulinariska manifestationen av Melillas kulturella rikedom är en extravaganta melange av smaker och dofter som erbjuder en enorm mängd alternativ till gourmet.Som Medelhavsområdet stad, Melilla underhåller och främjar den vanligtvis spanska traditionen av "tapas" och lustiga tillsammans med ett fint vin eller thirst-quenching öl.

Varje stapel har sin egen "tapas" specialitet, och det finns tre områden som är särskilt kända för dem: centrum, området kring Promenade och Real-distriktet.Staden "tapas krets" är ett måste.På medelhavsköket hämtas huvudsakligen från havet: fisk specialiteter omfatta skarpsill, färska ansjovis, bläckfisk, sardiner och ansjovis i saltlake; en uppsjö av skaldjur innehåller hummer, kräftor, räkor och utsökt kung räkor, liksom musslor och musslor stekt upp i utsökt läckra blandningar.

Kulturella smältande-potten i Melilla är också uppenbart i arabiska utarbetandet av många ingredienser och skicklig med örter och kryddor.En annan måste är typiska "pincho Melillense", åtföljd av en mynta te som bara kan hittas i denna stad, eller en maträtt av läckra couscous, full av Medelhavsområdet smak.

Historia
Ursprunget till staden Melilla kommer från den feniciska koloniseringen av västra Medelhavet.Sedan den-talet F.Kr hade det varit i puniska händer, och senare gått för att vara en del av det romerska riket.År 429, efter passerar Hispania, vandalerna dristade sig till norra Afrika, förödande mauretanska provinserna, på väg till Karthago.Med muslimska utvidgning erövrades det område där Melilla är belägen i slutet av 600-talet.

I 859, med Viking intrång i Medelhavet, var Melilla plundrade och brände ner.I 927 införlivas Abd ar Rahman III det Cordovan emiratet, som senare skulle bli Cordovan kalifatet.Länken med al-Andalus hade en kort varaktighet och Melilla blev en öm punkt mellan sultans of Fes och Tlemcen, till punkten att förstöras och nästan avfolkade.

1400-Talet upplevde i början av Portugals expansion i kungariket Fes och den katolska monarkerna som anslöt sig till utvidgningen.1497 Ägde erövring av staden av spanska trupper rum.1509 Återupprättat avtalet Sintra nordafrikanska gränser påverka mellan Portugal och Kastilien, fastställa att Portugal skulle dominera Atlantkusten från Ceuta, lämnar i Medelhavsområdet för Kastilien.Staden blev därefter kontinuerligt föremål för fientligheter från "rifeños" (lokala subsahariska stammar). 

1860 Undertecknades fördraget Wad-Ras med sultan av Marocko.Genom detta fördrag fastställdes gränserna mellan det marockanska territoriet och den spanska staden.Marockanska kriget, som fortsatte periodvis i området under början av 1900-talet, var särskilt kritisk till Melilla.Det militära upproret, som uppmuntrade det spanska inbördeskriget började den 17 juli 1936 i Melilla.Av den anledningen pro-Franco propaganda kallas denna stad "La Adelantada" ("The föregångare"). Sedan slutet av de spanska och franska protektorat över Marocko, 1956, hävdar detta land staden som en del av dess territorium.Å andra sidan, har den spanska regeringen aldrig hållit någon typ av förhandling i frågan.

Traditioner 
Med melange kulturer finns det olika fester i Melilla vid nästan alla tider på året.Efter solkalendern omfattar kristna religiösa festligheter inte bara Påsk, jul och trettondagen, men också högtidligheter Our Lady of La Victoria och St Franciskus av Assisi (skyddshelgon för staden). 

De främsta islamiska festligheterna följa månkalendern: Ramadan, Id El-Fitr (märkning i slutet av Ramadam), stöd El Kebir (högtiden offer), Mulut (åminnelsen födelsen av profeten), Achra ("El Diezmo") och det muslimska nya året (Muharram). 

Den judiska gemenskapen följer även månkalendern, och deras huvudsakliga festligheterna är Purim (karnevalen), Pesaj (påsk), Shavuot (Pingst), Ros-hashaná (nyår) och Yom Kippur (Absolution högtidligheter). 

Det hinduiska samhället, de senaste bosättarna i Melilla, fira Diwali som är hinduiska nyår högtidligheter.

 


Bästa tillgängliga Melilla färja biljett prisgaranti

Bästa Melilla Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Acciona Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Melilla.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Melilla färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Melilla färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Melilla Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Melilla Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Melilla färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Melilla vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Melilla och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här