Oran Ferry

Oran passagerare och bilfärjor

Oran passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Oran till Alicante, Almeria och Marseille.

Jämför alla tillgängliga Oran färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Oran bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Oran, Alicante, Almeria och Marseille med Algérie Ferries, Acciona eller SNCM Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Oran Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Oran färjor
Biljett priser & bokning


Boken Oran Färjebiljetter
med Algérie Ferries, Acciona eller SNCM Ferry Line för färjor som trafikerar från Oran till Alicante, Almeria och Marseille online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Oran passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Oran biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Oran

Oran är den näst största staden i Algeriet, är det ett industriella, kulturella och utbildningsmässiga centrum för landet.

Om del av den täcks av lägenhet höghus och vanliga bostäder, finns äldre delar som gör för intressant syn ser.Den stora moskén byggdes år 1769 är ett bra ställe att börja.Det är öppet för allmänheten som är ganska ovanliga i denna del av världen.Marabout Sidi Mohammed El Haouri är ett mycket bra exempel på andalusiska arkitektur.För alla saker historiska har Demaegth Museum utställningar som spänner över tusentals år.Cathedral de Sacre Coeur är en vacker gammal byggnad som har omvandlats till ett offentligt bibliotek.

Oran  är en kuststad men stränderna i omedelbar närhet av staden är inte hemskt bra.Men en kort resa bort från jäkt och hustle lämnar du med mil av vackra sand och uppdatera havsvatten.Det kan vara lite ur vägen, men Oran är en fantastisk plats att besöka samtidigt utforska Algeriet.

Oran Ferry Port
Oran turism

Oran är den viktigaste staden i västra Algeriet.Orans stora claim to fame är det faktum att det är hem för Rai musik.Nästan alla stora sångare (Khaled, Cheb Mami, Faudel) är från Oran.

Staden grundades av andalusiska sjömän i AD937 och blomstrade under Zianid styre, utveckla starka handel band med Spanien, vilket så småningom ledde till spanska ockupationen från 1509 till 1708 när Oran intogs av osmanska styrkor.Spanska återtog staden två år senare men drog sig ur efter en jordbävning förstört de flesta av stadens 1790.

Oran har många hotell i alla kategorier, från lyx till grundläggande, liksom många restauranger som erbjuder algeriska specialiteter och andra livsmedel.Turister hittar också en rad olika biografer, centrum för konst, regionala teatern, en utomhus teater, Museum, den historiska stadskärnan i Oran, distriktet Sidi El Houari, de kommunala trädgårdarna, Médina Djedida med sin hantverksmässiga produkter, katedralen, Djebel Murdjadjo, och närliggande seaside resorts.Internationella flygplatsen Es-Senia är 7.4 mil från centrum.Man kan även nå Oran Ferries från hamnar i Marseille, Sète, Alicante och Almería, via det nationella företaget Algérie Ferries.

Nuförtiden är Oran en mycket upptagen port och staden.Det finns många saker att göra och se i staden.Stadens centrum kustlinjen (front de mer) är en idealisk plats att umgås med vänner, dricka myntverket te och har en Glass.

Oran transport

Järnvägsstationen i OranThe city har begränsad transportmedel, som inte täcker tillräckligt icke-urbana zonerna.Entreprise ETO (företag av Oranian Transport) förvärvade nya bussar som bränner kol.Det finns ett omfattande nätverk av "illegala" taxibilar i staden.Arbetet startar för 2008/2009 och kommer att pågå cirka två till tre år, för att leverera den första raden i spårvagnen 2010.Den bör omfatta 31 stationer, fördelade på 17,7 kilometer kommer att Es-Sénia, i söder, jusqu 'à Sidi Maarouf, med l'Est, medan passerar genom centrum staden spårvagnen bör tjäna tätort d' Haï Sabbah, l universitet för vetenskap och teknik (USTO), Crossroads av tre privata klinikerna, domstolarna, Dar El Baïda, skylt-Saint-Michel, platsen där den 1 NovemberSaint-Anthony Boulanger, Saint-Hubert, det tredje ringvägen och slutligen l University Es-Sénia.Oran Es Senia flygplatsen för inhemska och internationella flygningar.Oran Es Senia flygplats betjänar både inhemska och internationella flygningar, med täta förbindelser till huvudstaden Alger, betjänas av offentliga flygbolaget Air Algerie.Samma företag har även flygningar till många franska städer (Marseille, Paris, Lyon, etc.) och andra europeiska och EMEA städer.Es Senia flygplatsen tjänar också passagerare från mest mindre städer i närheten av Oran (Mostaganem, Arzew, etc.). Byggnaden flygplats är en tämligen begränsad konstruktion och fungerar inte på basis av 24-h.

 


Bästa tillgängliga Oran färja biljett prisgaranti

Bästa Oran Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Algérie Ferries, Acciona eller SNCM Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Oran.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Oran färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Oran färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Oran Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Oran Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Oran färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Oran vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Oran och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här