Ostend Ferry

Ostend passagerare och bilfärjor

Ostend passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ostende till Ramsgate.

Jämför alla tillgängliga Ostend färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ostend bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ostende, Ramsgate med Transeuropa Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ostend Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ostend färjor
Biljett priser & bokning


Boken Ostend Färjebiljetter
Transeuropa Ferry rad färjor segling från Ostende till Ramsgate online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ostend passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ostend biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ostend

Ostend är en kosmopolitisk stad med en hamn, yacht-bassängen, flygplatsen och över 50 Hotell.

Trans Europa färjor organiserar en persontrafik (endast med bil) mellan Oostende och Ramsgate.Denna överföring tar cirka 4 timmar.

Besökare kommer att bli förvånad över alla finns att se och göra.Året runt, äger många aktiviteter rum.Några höjdpunkter är: Oostende vid ankare, Theatre vid havet, mousserande måndagar, Magic belysning i parken, jul marknaden med enorma skridsko ramp och Carnival week-end med välkända döda Rat bollen.Vodcast av seaside staden Ostend presenteras av Simon Calder och Ben Ross.

Utöver dess hamnen, Oostende är också hem för en internationell gods- och passagerartransport flygplats.Porten har nyligen moderniserats både infrastruktur och organisation och nu är den ledande kraften i industrialiseringen av inlandet.

Oostende Ferry Port

Ostend , den största staden på den flamländska kusten, började som en liten by som byggdes på en ö som heter Testerep.Runt 1265, byn fick staden status när invånarna tilläts att bygga en hall att hålla deras marknad.Den största källan till inkomst för invånarna var inte överraskande, fiske.I 1395, för att säkra deras bosättning, beslutade att bygga en ny Ostend bakom stora vallar invånarna, ytterligare ifrån havet någonsin hotar.

1722 Stängt nederländska ingången till hamnen i Antwerpen och Ostend ökade till framträdande plats.1838, En järnvägsförbindelse med Bryssel konstruerades och Ostend blev en transitering punkt till England några år senare då det första fartyget seglade till Dover.Ostend växte i betydelse under de belgiska Kings Leopold I och Leopold II, som båda gillade att tillbringa sin semester i staden.Viktiga monument och villorna byggdes för den kungliga familjen och resten av aristokratiska Belgien snart följde, ledde till Ostend kallas "Queen of de belgiska sea-side orterna".

En av Ostends främsta, och kanske mindre kända, trumfkort är gastronomin.Vilken bättre plats att ta prov av havets delikatesser än på havet.Det finns många restauranger, alltifrån exklusiva hotspots till mysigt bistroer, så finns det något som passar allas smak och budget.Specialiteterna är enda Dover, räkor croquettes och "tomat fylld med räkor".Det finns också gott att du roade senare på kvällen som pubar, klubbar och biograf komplex.Checka ut dagens och prognosen för vädret i Ostende.

Shopping i Ostende

Boutique webbläsare kommer att vara ogiltiga i Ostende.Överst i slutet av marknaden är Edouard skräddare och Edouard Couture, vid Kapellestraat 6 och 8 i respektive, och det finns många fler liknande affärer på denna gata.Adolf Buylstraat är också känd för sina exklusiva boutiquer.Du kommer att upptäcka många underbara butiker på sidan gatorna i dessa två trafik fria shoppinggatorna.Butiker på de parallella Christinastraat omfattar Lopez i nummer 48, lagerhållning prestige kvinnors etiketter och Bilitis vid 59.

I Wapenplein finns ett köpcentrum med över tjugo affärer.Strax utanför centrum hittar i Alfons Pieterslaan och Petit Paris kvartal, du också flera butiker.De flesta butiker i centrum är öppet på eftermiddagen på söndagar och helgdagar.

Hämtningar per marknader

Torsdag är den huvudsakliga marknad för dag i Ostende.Mellan 7 och 1 pm köpa youcan flera färska produkter för Wapenplein, Groentemarkt och Mijnplein i stadens centrum.Ett stort antal textilier, parfymer, smycken och växter finns också till försäljning här.Lördag morgon, finns det också en marknad för Wapenplein och Groentemarkt.På söndag kan du hitta en liten blomma marknad på Wapenplein.På måndag ställs en mycket liten marknad med ett fåtal står in på Wapenplein.

 


Bästa tillgängliga Ostend färja biljett prisgaranti

Bästa Ostend Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Transeuropa Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ostende.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ostend färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ostend färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ostend Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Oostende Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ostend färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Ostende till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ostende och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här