Palermo Ferry

Palermo passagerare och bilfärjor

Palermo passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Palermo Civitavecchia, Genua, Livorno, Malta, Napoli, Salerno och Tunis.

Jämför alla tillgängliga Palermo färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Palermo bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Palermo, Civitavecchia, Genua, Livorno, Malta, Napoli, Salerno och Tunis med SNAV, Grandi Navi Veloci, Tirrenia Ferries eller Grimaldi Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Palermo Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Palermo färjor
Biljett priser & bokning


Boken Palermo Färjebiljetter
med SNAV, Grandi Navi Veloci, Tirrenia Ferries eller Grimaldi Ferry linjer för färjor som trafikerar från Palermo Civitavecchia, Genua, Livorno, Malta, Napoli, Salerno och Tunis online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Palermo passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Palermo biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Palermo

Palermo är en stad i förfall och storslagenhet och, förutsatt att du kan hantera sin rå energi, sjuklig körning och kaos, den har massor av överklagandet.

Till skillnad från Florens och Rom, är många av stadens skatter dolda, snarare än rensat för oändliga strömmar av turister.Vara beredd att utforska denna gigantiska treasure-trove av palats, slott och kyrkor har en unik arkitektoniska fusion av bysantinska, arabiska, Norman, renässans och barock juveler.Palermitans själva har ärvt spännande utseende och sociala ritualer av sin mångkulturella historia.Livet här är helt på: en mycket allmän, varmhjärtad och bullriga affär.

Vid ett tillfälle en Arab emirat och centralort i Norman kungarike, Palermo, blev Europas största stad på 1100-talet men i de senaste åren, dess fame (eller ökänd) kommer huvudsakligen från rubrik-gripa tag i mord och politisk korruption.Maffian fortfarande upprätthåller en järngrepp på staden. många av domarna kräver 24 timmars polisbevakning och skydd utdelningen förbli vardagsmat.

Palermo Bay

Även om vissa av de förfallna palazzi bombades under andra världskriget som återställs, fortfarande andra fallfärdiga; förvandlas till lumpen lägenheter, är sina utsirade fasader bleka härlighet bara synlig bakom strängar i bjärt färgade tvätt.Staden suggestivt historia fortfarande så mycket del av det dagliga livet för dess invånare och dammiga webben av backstreet marknaderna i de gamla kvarteren har påtagliga Mellanöstern känsla.

Steken är den moderna staden, bara en 15 minuters promenad bort, delar som skulle kunna vara prydligt jigsawed och slitsbredd i Paris med deras nätet för breda vägar kantade av förföriska affärer och stilig 1800-tal lägenheter.

Historiska Palermo

Grundades av fenicierna, som namngav det Ziz, ersattes Palermo den åttonde århundradet f.kr som en port.Dess utveckling parallellt med Solunto och Motia.Arkeologer håller generellt att Fenicierna var tvungna att utveckla dessa städer eftersom de tvingades ut i östra Sicilien av grekerna, men denna civilisation närvaro i västra Sicilien verkade oundvikliga.Grekerna kallade staden Panormos, vilket betyder "alla port. Det latinska namnet, som fortfarande används i dokument som katolska kyrkan långt in på 1800-talet var Panormus.

Fenicierna ättlingar och efterträdare, karthagerna, Panormos ett centrum för handel, och det var deras bas hamn, 480 f.Kr., för flottan som besegrades i slaget vid Himera.Slutligen föll Panormos 276 f.Kr., till grekerna.De puniska krigen följde, och staden var en del av det romerska riket från 253 F.Kr.Feniciska och romerska Palermo förlängts från hamnområdet längs vad som nu är Corso Vittorio Emanuele till Corso Calatafimi i området utöver det kungliga palatset (sedd från ett avstånd på bilden av klostret Sankt Johannes av Hermits).

Paleo-Christian era lämnade flera tidiga kyrkor i staden.Dess tidigaste tro var ortodoxi.Efter en kort gotiska ockupation och tillfällig Vandal räder var Panormus del av östra romerska (bysantinska) riket från 535 till 831, när den sjönk till de invaderande saracenska araber ("morer"), som många kyrkor förvandlas moskéer.Därmed började den Aghlabider dynastin i vad som nu är Tunisien regeringstid.Det var huvudstad i emiratet Sicilien av den Kalbite dynastin 948, som Bal'harm, och det är från det datum som Palermo kan anses ha varit kungliga huvudstad i Sicilien.(På vår förenklad karta tre stora arabiska distrikten visas i gult.)

Araberna förde citron och Oranien, rörsocker och odling av mulberry träd, datum, bomull och hårt vete.De introducerade innovativa bevattningssystem och ett nytt system för akvedukter.Palermo blev en av den muslimska världen mest lysande städer, överträffas bara av Bagdad.

I skarp kontrast till normanderna erövringen av England var den sicilianska erövringen lång och svår.Endast i 1071, nästan ett årtionde efter att de hade landat i Messina, gjorde normanderna, ledd av Robert "Guiscard" de Regina, fånga Palermo, och sedan efter en fem månader lång belägring.Numrering kanske så många som hundra tusen var invånare (Palermitans) i denna medeltida Metropol muslimer, kristna och judar från varje del av Sicilien och varje del av Medelhavet.Ön var platsen där öst träffade västra och norra mötte söder.I årtionden framöver, blomstrade Palermo som den rikaste staden i Europa, segraren i en subtil syskon rivalitet med en annan nyligen-Norman stad, London.

Från 1000-talet framåt är Palermo historia till stor del historia av Sicilien.Trots kortare perioder av konkurrensen från Messina och sedan Catania var det säte för öns regering.1800-Talet, hade Palermo blivit bosättningsorten av de flesta av västra Sicilien adeln.Dess fina palazzi är deras arv.Om Milano tycks ignorera resten av Italien, om Rom förutsätts vara landets huvudstad, finns Palermo i en sfär som varken någonsin kunde hoppas att ockupera.

Dess antika och medeltida historiska distrikt är större än någon annan italiensk stad utom Rom och kanske Neapel.Södra Italien hela historiskt arv finns längs en kilometer av Corso Calatafimi--en feniciska-karthagiska begravningsplats, romersk hem (i Piazza Vittoria), Norman palats (Kuba och kungliga palatset) och barocka kyrkor.Inga andra gata i Europa har kanske ett arv så gamla och så varierade.

Det finns inga andra italiensk stad helt like it.Palermo är en urban paradox.Livet i denna unika stad kan utmanande, även om de flesta Palermitans verkar har anpassat sig väl.Vatten är ransonerade; det föreskrivs ett par timmar varje två eller tre dagar, bara tillräckligt länge att fylla upp tankar i invånarnas hem.Luftkvaliteten lämnar övrigt att önska, år 2000 registrerade Via Roma den högsta nivån av föroreningar av alla huvudgatan i en stor italiensk stad.Trafik kommer ofta att helt kunna stanna i timmar. Via Regione Siciliana, stadens viktigaste highway, är ökända för detta, särskilt nära dåligt utformade utbyte vid Via Da Vinci (och McDonalds och Holiday Inn). Protester blockera ofta centrala gator, dessa "mini-revolutioner" är undantagslöst över vid lunchtid.Trots sådana olägenheter fortfarande Palermo en juvel i Medelhavsområdet.Inget besök till Sicilien är någonsin komplett utan ett besök i Palermo, en stad som tillåter en inte bara känner till denna ö utan att börja förstå.

För besökare till Palermo 

Som Siciliens största och mest kosmopolitisk stad erbjuder Palermo stor matsal samt utmärkt shopping.Även om det finns bra restauranger i hela Palermo, är de inte lätta att hitta.I allmänhet, föreslår vi att du prova dem på sidan gatorna i stället för dem nära hamnen (på Via Amari och Via Cavour), som kan beskrivas som "turist restauranger." (Ett antal Palermitan restauranger och vinbarer är förtecknade och ses över på vår särskilda sida tillägnad Palermos bästa restauranger).

Hela Palermo, det finns utmärkta konditorivaror affärer och "barer" att tjäna Glass, bakverk och under sommarmånaderna, Granite (flavored ices). Om du vill ta prov på dessa frestande läckerheter i en maklig inställning, föreslår vi den charmiga utomhus kaféer på Via Principe di Belmonte, som löper från Via Maqueda till Via Roma nära Politeama teater.Beläget i stadens bästa shoppingområde, är Via Belmonte stängd för trafik, vilket gör den till Palermos svar till Rom Piazza di Spagna eller Via Condotti.Staden erbjuder inte bara stora köket och fascinerande historia.Palermo har också några mycket bra shopping, och många av de bättre affärerna är beläget i stadens centrum runt Via Maqueda och Via Libertà, särskilt på sidan gatan, där du finner butiker som säljer allt från antikviteter till sicilianska-gjort specialvaror som keramiska artiklar och ursprungliga smycken.

 


Bästa tillgängliga Palermo färja biljett prisgaranti

Bästa Palermo Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga SNAV, Grandi Navi Veloci, Tirrenia Ferries eller Grimaldi Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Palermo.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Palermo färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Palermo färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Palermo Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Palermo Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Palermo färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Palermo på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Palermo och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här