Ponza Ferry

Ponza passagerare och bilfärjor

Ponza passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ponza Casamicciola, Napoli och Ventotene.

Jämför alla tillgängliga Ponza färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ponza bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ponza, Casamicciola, Napoli och Ventotene med SNAV Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ponza Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ponza färjor
Biljett priser & bokning


Boken Ponza Färjebiljetter
med SNAV Ferry Line för färjor segling från Ponza Casamicciola, Napoli och Ventotene online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ponza passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ponza biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Ponza

Ponza är en av de största öarna belägna på ett avstånd av 33 kms mot den söder om Kap Circeo längs Tyrrenska havet.Denna skärgård öar över provinsen Latina har en yta på 7.5 sq.km med cirka 3500 invånare bosatta på denna stora ön Ponza.

På grund av att det större antalet turister som besöker här varje år, fylls mer denna plats under semestern.

Du kan antingen ta en bärplansbåt från Neapel eller Anzio att nå Ponza eller välja för färjetrafiken från Anzio, Formia, Terracina Ponza.

I allmänhet Ponza har mycket turister och romerska besökare som kommer hit för att tillbringa sin semester och det är billigare alternativ jämfört med närliggande ön Capri.Många rika och berömda människor kommer hit för att njuta av vissa stunder av sekretess och bliss finns på ön.

Du kan ta båtturer här att besöka olika platser för att utforska ön sceniska skönhet och fånga en glimt på naturreservat av Zannone.Grotte di Pilato består av tre grottor, som användes av romarna i olden times för gräva fishpools för att söka för deras nattvarden.

Ponza Ferry Port

Det finns massor av mule stift, antika ruiner tillsammans med förlisningar att upptäcka på denna ö.Du kan även fånga en glimt på resterna av den gamla romerska hamnen längs Santa Maria.

Platser att se runt Ponza

Det finns inte många turistattraktioner runt Ponza men viktigaste charm och överklagande av denna ö ligger i dess naturliga skönhet och vackra landskap.Du kan ta båtturer här att besöka olika platser för att utforska ön sceniska skönhet och fånga en glimt på naturreservat av Zannone.Grotte di Pilato består av tre grottor, som användes av romarna i olden times för gräva fishpools för att söka för deras nattvarden.Det finns massor av mule stift, antika ruiner tillsammans med förlisningar att upptäcka på denna ö.Du kan även fånga en glimt på resterna av den gamla romerska hamnen längs Santa Maria.

Giardino Botanico Ponziano

Detta är en privat botaniska trädgård ligger över Villa Madonna collina Belvedere grundades under 1980-talet som erbjuder en bred samling av växtarter.Du kan också besöka grottan Ulysses blod precis intill den botaniska trädgården tillsammans med grottan Sorceress Kirke.

Porto di Ponza

Huvudsakliga mitten av ön är Porto di Ponza som är klädda med en naturlig hamn och skon formade hamn här är hem för de fiskesamhällen som lever här sedan många år tillbaka.Det finns massor av besökare som kommer till denna plats att fånga en glimt på naturliga sceniska skönheten i denna vackra plats.Du kan komma över många vindlande gator och torg här med massor av trevliga kaféer, restauranger och butiker i denna plats.

Le Forna

Här kan du njuta av fred och lugn atmosfär på landsbygden och det är också en av de viktigaste bosättningarna på ön Ponza.Du kan hyra båt och färja tjänster här att upptäcka några av platserna i regionen och njuta av en resa till de andra vikar.Det är stor plats för dykare att njuta av en stor dykning erfarenhet i Ponza med förekomsten av kristallklart vatten här.

Chiaia di Luna

Chiaia di Luna är en av de populära stränderna i Ponza där en crescent av sand kan ses under höga klipporna.Som du når slutet av ön mot Le Forna, kan du komma över vackra naturliga pooler som lämpar sig för åtnjuter ett trevligt bad under det varma solskenet.Ponzos är också känd för sin blå högvattenpölar, som tros vara skapandet av etruskerna.

 


Bästa tillgängliga Ponza färja biljett prisgaranti

Bästa Ponza Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av SNAV Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ponza.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ponza färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ponza färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ponza Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Ponza Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ponza färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ponza vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ponza och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här