Propriano Ferry

Propriano passagerare och bilfärjor

Propriano passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Propriano Marseille, Porto Torres och Toulon.

Jämför alla tillgängliga Propriano färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Propriano bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Propriano, Marseille, Porto Torres och Toulon La Méridionale Ferries eller SNCM Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Propriano Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Propriano färjor
Biljett priser & bokning


Boken Propriano Färjebiljetter
med La Méridionale Ferries eller SNCM Ferry Line för färjor segling från Propriano Marseille, Porto Torres och Toulon online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Propriano passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Propriano biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Propriano

Kustnära stad Propriano återfinns i sydvästra Korsika, i spetsen för Valinco viken.

Undanskymd i den smalaste delen av Golfe de Valinco, forskningscentrum Proprian små hamn, 57 km sydöst om Ajaccio, på en fin naturlig hamn som var utnyttjas av de gamla grekerna, karthagerna och romarna, men blev ett favoritmål för saracenska pirat räder på 1700-talet, när den förstördes till stor del.Omkonstrueras i 1900-talet, den nu ståtar med en blomstrande Gästhamn och hanterar färjor till Sardinien, Toulon och Marseille.staden runt hamnen har också vuxit i betydelse.

"Moderna" Propriano härstammar från tidiga artonhundratalet, när porten inrättades och de flesta byggnaderna konstrueras.Även om samma plats hade tidigare varit ockuperat av romarna och grekerna fortfarande lite tidigt Propriano, som ofta attackerade och mestadels förstörs.

Färjor både Sardinien och fastlandet verka från staden marinan.

Propriano Ferry Port

Propriano är nu en av de populäraste orterna i Korsika, på grund av att många stränder som är nära till hands för besökare till Propriano, inklusive Plage de Lido 1 km från staden.Kusten norr om staden är mycket byggt upp men, och det kan vara en utmaning att undkomma horderna.

Den berömda byn Campomoro finns i närheten, med sina fina stranden och härlig inställning och är alltid en mycket populär plats med besökare till denna region på Korsika.

Träd täcker nästan hälften Corsica landsbygden där Propriano och Sartene finns.Bergstopparna nå till höjden av 8,900 fötter - allt inringad 600 mil en förtrollande kust.Propriano ligger vid viken Valincio, vilket gör platsen en fristad för vattensporter älskare.Förutom underbart solsken är de kvaliteter som gör Corsica så speciellt sin rika mångfald av människor, landskap, traditioner och dialekter.

Eftersom turismen tog över från fiske på 1970-talet, har den ursprungliga byn "kärna" av allvarliga grå-granit byggnader som grupperade kring en dominerande kyrka expanderat till en smal, SABEL-formad sträcka.

Propriano ståtar med 3 500 invånare och huvudsakligen omfattar falskklingande, Pastell-tvättas hyreshus, pråliga butiker, kaféer och restauranger och intim, välvda, sandiga stränder.

Det är ganska turistiska men inte utan charm, det lyckas behålla en utmärkande atmosfär trots dess aktiva lite hamnar (yachting, fiske och kommersiella) och upptagen, smala gator.Viktigaste turist navet är en blygsam seafront gräs med kraftig palmträd, förbises av Café och restaurang terrasser där du kan sitta och titta på yachter och fiskebåtar.

Detta område sörjer för fastigheterna och middlemarket familjer och unga par.Det finns ett rimligt antal olika standarder, både gammaldags och moderna, inklusive ett 4-stjärnigt, hotell Det ia också self catering finns också.

En promenad genom Vieux Sartene kan du uppleva romantik och spänningen i gamla stan Sartene.Från Place de la Liberation, kan du visa den ökända Hotel de Ville och fortsätta genom kullerstensgator fodrade med förtrollande hus gjord av granit.

Beläget i Sartenes tidigare fängelse, Musee Departemental de Prehistorie et de Protohistorie de la Corse kan du gräva i staden är förbi.De artiklar som återvunnits under arkeologiska tjuvnyp tjäna som en spegel i Corsicas tidigare.

Haute Ville har tjänat som en kulturell grogrund för Bonifacio.Många författare och forskare har använt området att föreställa sig strider mellan Ulysses flottan och Laestry gonians.

Bastion de l'Entendard vid Stadsport, hus systemet med vikter och pullys som används för att dra upp vindbryggan.Området fungerar idag som en mini-museum, illustrerar Bonfacios historia om en rad enorma Dioramor.

Denna kyrka på 1100-talet är en fantastisk visning av gammaldags charm.Renaisance-stil baptismal front är en hyllning till de djupa religiösa band Bonifacios människor.Kyrkan har också konstruerats för användning i tider av seige på området.

De 2 största shoppinggatorna, som löper parallellt med varandra, är spärrad av bilar under dagen.Körning är i allmänhet svårt och för besökaren onödiga; Det är mer frestande att motor runt Persiska viken till andra romantiska, ostört stränder.

På dagtid innefatta verksamhet vattensporter, såsom; Water-skiing, jet-skidåkning, Dykning, Undervatten fiske, segling och Katamaraner.Andra verksamhet omfattar Ridning, tennis, minigolf (vid Hotel Arcu di enda) och en idrottsanläggning med gym.

Propriano nattlivet är oftast enkel, bestående av kaféer och diskotek (i staden och bara utsidan), traditionell musik bar, biograf.Det finns fyrverkeripjäs visar 14 juli och den 15 Aug.Det finns en poäng av restauranger med flera specialiserat sig på fisk och den lokala delikatess, taggig rock hummer.Du kommer också hitta pizzerior och snacks lederna galore.Goda viner kan köpas från närliggande vingårdar.

 


Bästa tillgängliga Propriano färja biljett prisgaranti

Bästa Propriano Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga La Méridionale Ferries eller SNCM Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Propriano.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Propriano färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Propriano färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Propriano Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Propriano Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Propriano färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Propriano vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Propriano och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här