Puttgarden färja

Puttgarden passagerare och bilfärjor

Puttgarden passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Puttgarden till Helsingborg, Rodby Faerge och Spodsbjerg.

Jämför alla tillgängliga Puttgarden färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Puttgarden bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Puttgarden, Helsingborg, Rodby Faerge och Spodsbjerg med Scandlines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Puttgarden färja biljetter på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Puttgarden färjor
Biljett priser & bokning


Boken Puttgarden Färjebiljetter
med Scandlines för färjor segling från Puttgarden till Helsingborg, Rodby Faerge och Spodsbjerg online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Puttgarden passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Puttgarden färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Puttgarden

Puttgarden är Tysklands Grind till Skandinavien.

Porten i Puttgarden är den nordligaste hamn av Tyskland, som betjänas av Scandlines.Varje halvtimme färjor avvika från Puttgarden för den danska porten Rødby, tar resan endast 45 minuter.

Puttgarden - Rødby och vice versa passage utgör ett viktigt inslag i Hamburg - Copenhagen väg.För dem som vill komma till Sverige, finns det en bekväm Helsingor - Helsingborg anslutning.

2007 Beslutat Tyskland och Danmark att bygga en 19 km lång bro från Puttgarden till Rødby, som kommer att vara färdig 2018 efter vilka framtidsutsikter för Puttgarden färja hamn är osäker.

Staden Rödbyhavn, som också kallas Rödby, är en trevlig destination för en dagstur.Puttgarden färja är ett populärt transportmedel till Danmark som varje turist kan ta med sin bil.

Puttgarden Ferry Terminal

Puttgarden Station är en större ferry terminal på Rødby–Puttgarden (fågel flight line) på ön Fehmarn i den tyska delstaten Schleswig-Holstein.Den ligger mellan stad i Puttgarden och Marienleuchte.

Det tjänar främst internationella långdistanstrafik behov, men sedan återinförandet av regional trafik på linjen är igen av regional betydelse för Fehmarn.

Puttgarden historia

1961 Byggdes en stor ferry terminal i Puttgarden och 1963 det var satt i drift tillsammans med Fehmarn Sound Bridge, eftersom de traditionella färjan från Tyskland och Danmark mellan Rostock Warnemünde och Gedser var vid tiden bortom järnridån, och ersätter vägen från Großenbrode Quay till Gedser var alltför komplicerad.

Ferry terminal invigdes den 14 maj 1963 av den danska kungen Frederik IX och tyska ordförande Heinrich Lübke.Stationen var mycket viktigt från början, eftersom en stor andel av gods- och passagerartransport järnvägstrafiken levererades till och från Skandinavien via Puttgarden.Detta framgår av de stora och sedan slutet av godstrafiken på raden fågel flygning, nästan helt ledig nätverk av räls.

Ett EuroCity som lämnar färjan.Efter bron över stora Bält i Danmark 1998 kör de flesta tågen av ekonomiska skäl över en lång omväg via den rutten grund av den begränsade spår kapaciteten av ro-ro-fartyg och för att undvika den associerade växling.Frakt via järnväg varven vid Puttgarden ursprungligen delvis stängdes och sedan stängas helt.Ferry terminal var samtidigt med stängningen av godstrafiken i perioden från 1996 till 1998 modernisering av rederiet Scandlines.

2007, Var stationen helt moderniseras, inbegripet tillhandahållande av tillträde till de outnyttjade plattformarna tillsammans med glas, automatisk avsluta dörrar och en modern toalett anläggning med toaletter för funktionshindrade.Det sista steget i detta arbete var återuppbyggnaden av plattformen, avsevärt förkorta och något att höja plattformen och utrusta stationen med en modern belysning och ljudsystem.

Tidigare lokdragna EuroCity tjänsten från Hamburg till Köpenhamn ersattes på 1990-talet av en tre-transport danska IC3 flera enhet, som kan kopplas och urkopplad utan någon växling.Sedan December 2007 drivs några av IC3 tjänster har ersatts av tyska Intercity-Express tjänster av klass 605 (ICE-TD) diesel flera enheter, tillsammans tillhandahåller flera tjänster varje dag på flyglinjen Copenhagen–Hamburg.Ett par körs till och från Berlin.

I augusti 2010, Burg på Fehmarn station var reaktiveras och nu heter Fehmarn-Burg station.Fram till December 2010, vissa tjänster av Intercity linje 31 till och från Frankfurt började och slutade i Puttgarden.

Sedan slutförandet av stora Bält fast länken i Danmark, sträckan via Puttgarden har blivit mindre används av tåg, men hamnen används fortfarande av färjor Scandlines.Tjänsten är frekventa, med fyra färjor som ger en anslutning varje 30 minuter, 24 timmar om dygnet.

Om ön Fehmarn för en kort resa eller en längre vistelse Östersjön har några överraskningar: milelong naturliga stränder, små sjöar och imponerande branta klippor.Men också fält och ängar bjuda in personer till vandra och bike.Puttgarden i norra delen av ön är ett populärt semestermål och en viktig internationell korsningen.

Om man stannar kvar ett par dagar eller till och med veckor i Puttgarden han aldrig kommer att vara uttråkad.På Fehmarns stränder turister kan återhämta sig från vardagen och barnen kan leka och bygga korthus efter korthus.Aktiviteter är en populär fritidssysselsättning.Historia entusiaster kan besöka Peter & Paul Chapel.Ett besök på 115 meter högt tornet av tyska Telekom är intressant också.

 


Bästa tillgängliga Puttgarden färja biljett prisgaranti

Bästa Puttgarden färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Scandlines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Puttgarden.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Puttgarden färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Puttgarden färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Puttgarden Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Puttgarden Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Puttgarden färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Puttgarden till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Puttgarden och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här