Rosslare Ferry

Rosslare passagerare och bilfärjor

Rosslare passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Rosslare Cherbourg, Fishguard, Pembroke och Dinan.

Jämför alla tillgängliga Rosslare färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Rosslare bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Rosslare, Cherbourg, Fishguard, Pembroke och Dinan med keltiska länk Ferry, Irish Ferries eller Stena Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rosslare Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rosslare färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rosslare Färjebiljetter
med keltiska länk Ferry, Irish Ferries eller Stena Line för färjor som trafikerar från Rosslare Cherbourg, Fishguard, Pembroke och Dinan online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Rosslare passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Rosslare biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Rosslare

Rosslare är en trevlig och populär badort som stoltserar med en mest attraktiva blå flagga strand och olika idrotts anläggningar.Ferry terminal vid Rosslare Harbour är Irlands näst största passagerarfartyg port och erbjuder passagerar- och godstransporter som hamnar över Europa.

Rosslare Harbour  är nu i sydöst viktigaste hamn efter nedgången i gamla Viking port i Wexford.Belägen 12.5 mil syd Wexford Town, hamnen har upptagen kopplingar till Fishguard, Pembroke, Cherbourg och Le Harvre.

Stena Lines ger en unik tjänst som dag-resa till Oakwood fritid Park som har en av de bästa rollercoasters i världen.Rosslare bör inte förväxlas med Rosslare stad, 5 mil norr om hamnen.

Staden, belägen bredvid en lång sandstrand, har den magnifika Kelly Hotell med alla populära sporter och fritidsaktiviteter.Underhållning saknas aldrig i Rosslare, med många barer tillhandahåller livlig, traditionell irländsk musik sessionen de flesta kvällar på sommaren.

Rosslare Ferry Terminal

Byn i Rosslare Harbour  växte upp till att tillgodose hamnen med samma namn (som nu kallas Rosslare Europort), utvecklades först 1906 av Great Western Railway och stora södra och Great Western Railway att rymma steamferry trafik mellan Storbritannien och Irland.Rosslare Harbour järnvägsstation öppnades den 30 augusti 1906.

Även om själva hamnen ligger nära de tidigare avveckling av Ballygeary, namngavs den efter byn Rosslare, cirka 4 km bort (8 km på väg) längs kusten.

Byn Ballygeary delades upp i två townslands, en känd som tenn staden och den andra som halm stad.Man tror detta var på grund av tak på husen.

Byn har ett antal Värdshus, hotell, en romersk-katolska kyrkan, en bank och vissa butiker.Är en liten del som leder till Greenore punkt, där Gråsälar brukar ses strax söder om hamnen.

Verksamhet i Rosslare stad

Rosslare har varit en turist utväg i minst 100 år.Den stoltserar med att den soligaste platsen i Irland, och poster bära detta: Rosslare tar emot 300 timmar mer sunshine varje år än den genomsnittliga platsen i Irland.Länge sandig strand är en blå flagga strand så det lockar simmare och familjer, samtidigt som det finns ett antal bra golfbanor i närheten.Dublin till Rosslare Europort järnvägen passerar genom byn.Rosslare har ett par bra hotell och några bra restauranger.

Golf  -kända och spektakulära länkar kursen i Rosslare Golf Club [5]. Den har två 18 hål kurser, tillgängliga för icke-medlemmar.Även St.Helens Bay Golf Club.

Simning  -off Rosslare Strand.Mellan Rosslare Harbour och Carnsore Point är Carne Beach.

Cykel -platta södra Wexford landsbygden är perfekt för Cykling.

Fiske -utanför de lokala stränderna.Deepsea fiske från närliggande Kilmore Quay 

Fågelskådning  -mycket flyttande fågel aktivitet runt Rosslare punkt på lägenheter i Wexford Bay.Även på the Saltee Islands (tillgänglig från Kilmore Quay). 

Byn har sett en enorm byggnad under de senaste åren, som skatt bidrag blev tillgängliga för att bygga fritidshus i denna region.Som ett resultat finns det stora bostadsområden i fritidshus nära strand.

En lång sandspit som sträcker sig norrut från Rosslare separerar Wexford Harbour från Irländska sjön.Fram till början av 1920-talet spotta detta utsträckta för många mil Nord, nästan vidrör den Raven punkten och ge en mycket smal mun till Wexford Harbour.I slutet av spett kallades ett litet fort Rosslare Fort.Vintern 1924-25 åsidosatt en storm på spett och det var gradvis tvättas bort.Fortet övergavs och nu alla som är kvar är en ö vid lågvatten.De flesta kartor över Irland, dock fortfarande visa långa spotta av sand.

Rosslare är allmänt känd i Irland som i "Sunny sydöstra" och 1959 Rosslare registreras 1,996.4 soltimmar, den högsta inspelade i Irland.Det är dock inte den varmaste eller torraste platsen i Irland.

 


Bästa tillgängliga Rosslare färja biljett prisgaranti

Bästa Rosslare Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Celtic länk Ferry, Irish Ferries eller Stena Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rosslare.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rosslare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rosslare färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rosslare Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Rosslare Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rosslare färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Rosslare vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Rosslare och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här