Serifos Ferry

Serifos passagerare och bilfärjor

Serifos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Serifos Folegandros, Kimolos, Milos, Pireus och Sifnos.

Jämför alla tillgängliga Serifos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Serifos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Serifos, Folegandros, Kimolos, Milos, Pireus och Sifnos med Egeiska Speed Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Serifos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Serifos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Serifos Färjebiljetter
med Egeiska hastighet rader för färjor segling från Serifos Folegandros, Kimolos, Milos, Pireus och Sifnos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Serifos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Serifos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Serifos

Ön Serifos är en av de mest attraktiva öarna i Egeiska havet regionen.Det är beläget på den västra delen av ön klustret, vilket gör den till en vista av andra Kykladerna öar.Vad förvånar besökare mest är att Serifos har en kust som sträcker sig för 81,5 km, 12 km varav är sandstränder och pittoreska vikar.

Serifos  (även stavat Serifos) är också känd för sina charmig ö-stil byar och slående landskapen i ovanliga rocky formationer.Dess närhet till Aten (bara 2,5 timmar från Pireus) är det en fantastisk semester plats för en kort eller lång semester.

Nyligen har det blivit en favorit för många resenärer som vill tillbringa sin semester på en välutvecklad kykladisk ö som behåller en stor mängd traditionell charm.Hela Serifos, särskilt i Naoussa, öns hamn och viktigaste turist stad, finns det ett brett utbud av boende, såsom Serifos hotell, studios, lägenheter och rum att hyra.Serifos Naoussa byn och andra seaside städer på ön, erbjuder många anordningar för nattliv och matsal, catering för alla typer av besökare.

Serifos Island Ferry

På ön Serifos , hittar du ett antal betydande historiska platser och monument, som visar dess betydelse genom historien.Serifos byar, av vilka många är beläget på natursköna vikar och imponerande bergssluttningar, är mycket vackra.En rundtur i ön bevisar att Serifos är en unik och fascinerande plats.

Serifos stränder 
Hundratals människor besöker Serifos för sina utsökta stränder och skimrande blått vatten.Du kommer över Serifos stränder av alla slag: vissa är sandiga och vissa är stenig, även om vissa sträcka för långa avstånd och andra är små vikar.Många av de Serifos stränderna erbjuder besökare paraplyer, vagn longues och snack barer.Vissa stränder erbjuder vatten idrottsanläggningar samt.Flera av Serifos stränderna har tamarisk träd som erbjuder skugga från den varma solen.

På den östra kusten Serifos, kan du simma på underbara stränder finns under kapital staden Chora (även känd som Serifos stad), inklusive populära Naoussa Beach, gyllene Livadakia Beach och härlig Avlomonas Beach.Om du letar efter tystare Serifos stränder, rekommenderar vi Karavi och Kalo Ambeli sydöstra stränder.

Stränderna på nordöstra kusten av Serifos är helt fantastisk.Många besökare samla på stränderna i Psili Ammos, Agios Sostis, Lia och Agios Ioannis, finaste stranden i Serifos.

På öns norra spets är stränderna i Kentarchos, Platis Gialos och Sykamia.På den sydvästra sidan av ön hittar du beach Megalo Naoussa och Avessalos långa sandstranden.Fredlig beach Malliadiko är idealiskt för dem som vill ha en bit av sekretess.Den populära tamarisk-fodrad Koutalas Beach och dess grannar Vagia och Ganema ligger på södra stranden av Serifos (Serifos). 

Serifos nattliv - Serifos händelser 
De flesta nöjesställen i Serifos är belägna i turist resort i Naoussa, bredvid porten av ön.Det finns ett överflöd av klubbar, barer och kaféer där du kan slappna av, sparka tillbaka och har ett par drinkar.Pittoreska, traditionella tavernor och ouzeries kan hittas i nästan varje by och stranden i Serifos.Det kan du prova härlig köket av ön.De mest berömda rätterna är sunbaked fläsk som kallas "loutza", torkade tomater, gräddas kikärter som kallas "revithada", stekt fänkål kakor kallas "marathotiganites" och lokalt producerade ostar.Serifos viner har en fantastisk bukett och är ett utmärkt tillskott till din måltid.

Serifos är en ö som underhåller sina lokala sedvänjor och traditioner.Besökare på ön har möjlighet att delta i några av de Serifos festivaler och mässor som kommer att visa lite äkta Serifos livsstil.15: E augusti kan du delta i 3-dagars firandet av Panagia (antagandet av Jungfru Maria). Serifos stad värd Agios Panteleimonas festivalen på 27 th i juli, medan festivalen för Agios Sostis äger rum på 6 th september i byn Agios Sostis.I Kalo Ambeli kan du delta i festivalen för Metamorfosi tou Sotiros (transfigurationen av vår frälsare).Kom ihåg att kyrkorna i Serifos byarna fira namnsdag i sina skyddshelgon med religiösa ceremonier och mässor.

Serifos sevärdheter & besöksmål 
Serifos ön har många ovärderliga historiska monument som du kan besöka under din turné i ön.Till att börja med att köpa en Serifos karta som visar du de stora turistattraktionerna på ön.Vi rekommenderar i Chora (Serifos stad), stanna vid Kristi kyrkor, Agios Konstantinos, Agios Eleftherios och Agios Athanasios.Slottet ruinerna av kapitalet är imponerande, liksom de renoverade traditionella väderkvarnarna och arkeologiska och Folklore museer.Du kan också beundra den fantastiska vyn av Paspari Springs.Agios Georgios kyrkan i Naoussa hälsar alla besökare till porten Serifos.

När du har turnerat hamn och huvudstad i Serifos, kan du besöka de fantastiska platserna i resten av byarna, inbegripet den traditionella Pyrgos, som har övergivits men har välbevarad arkitektur, Agios Ioannis kyrkan i Liomandra, metall arbetarnas Monument i Megalo Naoussa, och den hellenistiska White Tower, grottan och Gria slott i Koutalas.

Serifos väder - Serifos klimat
Serifos klimatet är idealiskt för sommarlovet.Serifos har tempererade vintrar med sällan nederbörd och soliga, varma och torra somrar, vilket gör den perfekt för dem som bara vill ligga på öns fantastiska stränder.På våren och hösten är Serifos vädret kallare, men soligt med ljusa himmel.

Från januari till mars, temperaturer på ön Serifos intervall från 8 ° C till 16 ° C.Våren månaderna April och maj är varmare, med temperaturer i mitten av tonåren till den låga 1920-talet.I sommar kommer hundratals turister till Serifos att njuta av sin varmt, grekiska ön väder.

Juni, juli, augusti och September temperaturer i den låga 1920-talet till den låga årsåldern är gemensamma.Hösten är ganska varmt i Serifos, med temperatur mellan mitten av tonåren och i mitten av 1920-talet.November och December kännetecknas av typiska Cyclades väder, med temperaturer som sträcker sig från 8 ° C till mitten av tonåren.

Färjor till Serifos - Serifos resor 
Du kan resa till Serifos, Grekland med färja båt eller hög hastighet båt som avgår från Aten (Pireaus Port). Färja båtar till Naoussa (Serifos Port) är vanliga, särskilt under sommarmånaderna, när turismen är på sin höjdpunkt.Båt biljettpriserna till Serifos varierar beroende på säsong och vilken typ av båt.

Serifos är ansluten med färja båt till ett antal andra Kykladerna öar, såsom Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Kithnos, Milos, Paros, Santorini, Sikinos, Sifnos, Syros och Tinos, vilket gör den till en fantastisk destination för dem som vill göra lite av island hopping runt de grekiska öarna.För att uppnå bästa Serifos stränder och sevärdheter, rekommenderar vi hyra en säker och pålitlig bil vid en Serifos byrå för hyra av bil.

Segling i Serifos är en spännande upplevelse.Föreställ er cruising genom djupa blå Egeiska havet, stannar vid bländande stränder och pittoreska vikar.Kontakta någon av de många Serifos resebyråerna att få mer information om yachting på ön Serifos.

 


Bästa tillgängliga Serifos färja biljett prisgaranti

Bästa Serifos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Egeiska Speed Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Serifos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Serifos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Serifos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Serifos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Serifos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Serifos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Serifos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Serifos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här