Seysdisfjordur Ferry

Seysdisfjordur passagerare och bilfärjor

Seysdisfjordur passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Seysdisfjordur Hirtshals och Torshaven.

Jämför alla tillgängliga Seysdisfjordur färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Seysdisfjordur bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Seysdisfjordur Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Seysdisfjordur färjor
Biljett priser & bokning


Boken Seysdisfjordur Färjebiljetter
Smyril Ferry rad färjor segling från Seysdisfjordur Hirtshals och Torshaven online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Seysdisfjordur passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Seysdisfjordur biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Seysdisfjordur

Seysdisfjordur jag s en vacker och fredlig fiskeby på Island.Den är belägen i spetsen för en lång och djupa fjord som också heter som Seysdisfjordur.

Denna mest pittoreska gemenskapen av Island ligger mellan två natursköna bergstoppar och genom en hamn, visar inte gamla välbevarade trähus.

Island är Europas västligaste landet, den näst största ön i norra Atlanten, lite över 3 timmar flygning från London, Paris, Amsterdam eller Copenhagen.

Lång, lugn, djupa fjorden av Seyðisfjörður vrider och vänder 17 kilometer från mynningen i huvudet av fjorden, där staden med samma namn fristad under Mt.Strandartindur och Mt.Bjolfur.

Seysdisfjordur Ferry Port

Smyril Line färjor  driver en hämtningar per passagerare och fordon färja service under sommarmånaderna.Destinationer inkluderar: Tórshavn på Färöarna, Hanstholms i Danmark, Bergen i Norge och Lerwick på Shetlandsöarna.

Seydisfjordur till Lerwick
Under sommarsäsongen driver Smyril Line en flyglinje mellan Seydisfjordur och Lerwick på Shetlandsöarna.Segling pågår ca 12 timmar.

Seydisfjordur till Bergen
Port Seydisfjordur erbjuder en hämtningar per passage under sommaren till Bergen i Norge.Bergen ligger på Norges sydvästra kust.Efter Oslo, är landets största stad och är också känd som tjänstgör som inkörsport till de hisnande norska fjordar.

Seydisfjordur till Tórshavn
Tórshavn är huvudstad i Färöarna.Dess port kan nås från Seydisfjordur av en hämtningar per färja tjänst som drivs av Smyril Line.Segling tiden ombord på Norröna är cirka 15 timmar.

Seydisfjordur till Hanstholms
Avgångar till Hanstholms i Danmark drivs under sommarmånaderna endast.Tjänsterna som körs av Smyril Line.Hanstholms erbjuder besökare några intressanta sevärdheter och aktiviteter.Det finns vackra sandstränder, vilket är idealiskt för en plats för avkoppling.

Seydisfjordur till Bergen
Port Seydisfjordur erbjuder en hämtningar per passage under sommaren till Bergen i Norge.Bergen ligger på Norges sydvästra kust.Efter Oslo, är landets största stad och är också känd som tjänstgör som inkörsport till de hisnande norska fjordar.

Seydisfjordur turistattraktioner

Seydisfjordur anses av många som en av Islands mest pittoreska städer, inte bara på grund av att dess imponerande miljö, men också eftersom ingenstans på Island har en gemenskap av gamla trähus bevarats så väl som här.Poeten Matthías Cicak kallas Seydisfjordur en "pärla innesluts i ett skal." 

De väl bevarat trähus hittades i staden byggdes i början av 1800-talet.De ger staden en fantastisk historisk atmosfär.

Skaftfell arts centre är hem till en av Islands bästa och mest berömda gallerier.Isländska och utländsk konst är utställt året runt.Centrumet inrymmer också ett Internetcafé och en bistro.

Naturälskare hittar utmärkta vandringsleder och hisnande natursköna områden som är perfekt för dem som söker en trek.Turist centrum i staden innehåller all nödvändig information du kan behöva njuta av din vistelse i Seydisfjordur.

Floden Fjaroará  i dalen ovan Seydisfjordur är också populära eftersom det leder till hisnande Vattenfall vid fjordens head.Rubriken väg till Seydisfjordur av floden Fjaroará är utan tvekan landets mest spektakulära väg.

Gemenskapen, som så många andra i Island, har sitt ursprung till utländska köpmän, huvudsakligen danskar, som inledde sin verksamhet i fjorden i mitten av 1800-talet.Men den avgörande faktorn i utvecklingen av byn var inrättandet av isländska sill fisket av norrmännen 1870-1900.Norrmännen byggt upp ett antal strömmingfisket anläggningar, och i fråga om år lite gemenskapen växte till en boom stad.

 


Bästa tillgängliga Seysdisfjordur färja biljett prisgaranti

Bästa Seysdisfjordur Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Smyril Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Seysdisfjordur.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Seysdisfjordur färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Seysdisfjordur färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Seysdisfjordur Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Seysdisfjordur Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Seysdisfjordur färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Seysdisfjordur vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Seysdisfjordur och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här