Sobra Ferry

Sobra passagerare och bilfärjor

Sobra passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Sobra Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split och Stari Grad.

Jämför alla tillgängliga Sobra färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Sobra bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Sobra, Dubrovnik, Stari Grad, Korcula, Rijeka och Split med Jadrolinija Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Sobra Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Sobra färjor
Biljett priser & bokning


Boken Sobra Färjebiljetter
Jadrolinija Ferry rad färjor segling från Sobra till Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split och Stari Grad online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Sobra passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Sobra biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Sobra

Sobra är en liten vik på Mljet ö som används som fiskehamn för närliggande Babino Polje Babino Polje inte ligger vid havet stränderna.

Sobra är huvudpunkten i posten Mljet ön med året runt dagliga bil färjor till Dubrovnik och sommaren färjor till Prapratno på Peljesac halvön.

Från Sobra är det lätt att nå Pomena och Polace, startpunkter till Mljet nationalpark (29 km) samt Saplunara (16 km). 

Även om det inte mycket i vägen för sevärdheter eller aktiviteter i Sobra, finns det liv i en fiskeby lugn rytm.Byn sträcker sig längs en hamn och innehåller några restauranger och en marknad.Mark från byn finns det en sträcka av hus som erbjuder rum och lägenheter.

Vara medveten om att färja hamn Sobra är ca 2 km från byn Sobra.

Sobra Ferry Terminal

Det finns inga stränder per se men du kan enkelt bada från klippor längs stranden.Men ingenstans nära glamorösa som Dubrovnik är priserna en bråkdel av dem i Kroatiens mest berömda resort.Du kan även göra Sobra en bas och för en halvdag resa ta morgonen färjan till Dubrovnik.

Under hela året Sobra är ansluten med färjan withDubrovnik och under sommaren även med Prapratno på halvön Peljesac, vilket gör det en maritim transport mitten av ön.Från Sobre är mycket lätt att få Saplunara (16 km) och Pomena och Polače (29 km), startpunkter för nationalpark Mljet.

På ön Mljet "Pearl av den Adriatiska," som många jämställas med en av 10 vackraste öar i världen, som poeten sade, "där Dezere av naturen skapade alla ting bättre än människors kompetens". Mljet är känd för sin kulturella och historiska monument och gamla legender, det är en ö med särskilt rent vatten och mest livfulla Medelhavet vegetation, rika undervattensvärld och sandiga vikar.

Park Mljet är belägen i den nordvästra delen av ön.Nationalpark Mljet är belägen i den nordvästra delen av ön.Det finns två vackra salta sjöar, som är täckta med barrträd och Holmen av Sv.Mary i hjärtat av den stora sjön där ett benediktinskt kloster från 1100-talet är belägen.

Boka boende, ta en paus från buller och urbana rush och verkligen fördjupa dig i historien av ön Mljet.

 


Bästa tillgängliga Sobra färja biljett prisgaranti

Bästa Sobra Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Jadrolinija Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Sobra.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Sobra färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Sobra färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Sobra Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta det Sobra Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Sobra färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Sobra vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Sobra och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här