S: t Petersburg Ferry

S: t Petersburg passagerare och bilfärjor

S: t Petersburg passagerare och bil färja biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från St Petersburg till Helsingfors, Stockholm och Tallinn.

Jämför alla tillgängliga St Petersburg färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga St Petersburg bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från S: t Petersburg, Helsingfors, Stockholm och Tallinn med St Peter Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för S: t Petersburg Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

S: t Petersburg färjor
Biljett priser & bokning


Boken St Petersburg Färjebiljetter
med St Peter Ferry Line för färjor segling från St Petersburg till Helsingfors, Stockholm och Tallinn online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda St Petersburg passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få ett S: t Petersburg färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om S: t Petersburg

Sankt Petersburg  ligger på kusten av viken, vid mynningen av floden Neva och på över 40 öar i dess delta.De närmaste förorterna till Sankt Petersburg är belägna på slätten intill Neva, och längs bukten.

Staden är 600 km nordväst om Moskva och 300 km öster om Helsingfors, Det är beläget i latitud 60 norrut, samma latitude som Stockholm, Oslo och Anchorage, Alaska.

Tack vare sitt geografiska läge är Sankt Petersburg berömd för sin underbara vita nätter som börjar i slutet av maj och sista för några 50 dagar.Den kortaste natten är 21 juni/22 när solen försvinner något bortom horisonten, och även de ljusaste stjärnorna syns inte i himlen.Maxlängden för en sommardag är 18 h 45 min.

Staden har ligger vid Östersjön, en gynnsam geopolitiska läge.Som en hamnar har tillgång till norra havet och Atlanten.Därför spelar en viktig roll vid genomförandet av export och importera transaktioner som genomförs med hjälp av sjötransporter.

Många färjor  lämna S: t Petersburg för Sverige, Tyskland och Finland.Det finns också en färja till Tallinn, Estland.Resorna tar ca 14 timmar. över natten hytter är tillgängliga.Färjorna lämnar havet passagerarterminalen fartyget på Vasilyevsky Island.

St Petersbeurg Ferry Terminal

Lokala transporter

Den reguljära långväga trafiken är ett snabba tåg.Det stoppar oftare än den typiska intercity tåg i väst och sällan får upp tillräckligt hastighet till förtjänar etiketten "snabb".Utlänningar som bokar tåg biljetter via organ placeras vanligtvis ett skory tåg.

De bästa skory-tågen har i allmänhet, renare bilar, mer artigt skötare och mycket bekvämare ankomst/avresa timmar. de har ibland också färre slutar, mer 1: a-klass boende eller fungerande restauranger.

En passagerare train är en IC-stoppar tåget, finns främst på vägarna för 1000 km eller mindre.Dessa kan ta en väldigt lång tid eftersom de clank och sticket från en småstad till nästa.

Med tåg från S: t Petersburg, Observera skillnaden mellan fjärrsamtal och "förorts" tåg.Fjärrtrafikens tåg kör till platser åtminstone tre eller fyra timmar ut ur staden, med begränsad slutar och ett utbud av boende klasser.Förorts tåg, känd som prigorodnye poezda eller elektrichky, kör till inom bara 100 km eller 200 km i staden slutar nästan överallt, och har en enda klass av hårda odelade säten.Du köper helt enkelt din biljett innan tåget bladen, och det finns ingen kapacitet gräns – så du kan behöva stå del av vägen.

De flesta stationer har en separat biljett hall för förortstrafik tåg, vanligen kallad Prigorodni Zal och ofta undanstoppad vid sidan eller baksidan av byggnaden station.Förorts tåg anges vanligtvis på separata tidtabeller, och får avvika från en separat grupp av plattformar.

Stadens viktigaste Busstation är Avtovokzal, en nyligen ombyggda bygga lite av stadens centrum.Inhemska och internationella tjänster lämnar härifrån.Observera att bussar till Moskva är alla vägen till någon annanstans, vilket innebär att du kommer att släppas i norra Moskva förort Khimki.Det är långt mer praktiskt att ta tåget.I alla fall rekommenderas att köpa buss biljetter i förväg, särskilt för långdistansresor.

Kultur

S: t Petersburg har alltid varit en stad av idéer.Petersburgers underblåste den ryska revolutionen, återställelsen i 70 år av kommunistiskt styre.Och det var S: t Petersburg som uppmuntrat demokrati när vinden började att ändra.

Nuförtiden bryter här stadens medborgare barriärerna av generationer tidigare och utforska nya idéer, utreda möjligheterna att konsumentpolitiken, kreativitet och karriär.Det är inte bara Rastrellis arkitektur och Tjajkovskijs operor som lockar besökare, men också geek band, kantig konstgallerier, underjordiska klubbar och härliga middagar.St Pete bohemiska sida ger en inblick i det tjugoförsta århundradet; och (för att låna en kommunistisk slogan) framtid är ljus! 

S: t Petersburg är legendariska för dess vita nätter: de långa sommar dagar när solen knappt Tvättvätska under horisonten.Festligheter startar i maj, när staden slutligen faller till våren och parkerna är fyllda med blommande träd.Men även när luftrummet är grå och marken är täckt av snö, den rika kulturen i S: t Petersburg dazzles och njuter.

 


Bästa tillgängliga St Petersburg färja biljett prisgaranti

Bästa St Petersburg Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av St Peter Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från S: t Petersburg.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda St Petersburg färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande St Petersburg färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka St Petersburg Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-S: t Petersburg Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande St Petersburg färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från S: t Petersburg på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till St Petersburg och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här