Stromness Ferry

Stromness passagerare och bilfärjor

Stromness passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Stromness till Scrabster.

Jämför alla tillgängliga Stromness färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Stromness bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Stromness, Scrabster med Northlink Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Stromness Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Stromness färjor
Biljett priser & bokning


Boken Stromness Färjebiljetter
med Northlink Ferries för färjor segling från Stromness till Scrabster online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Stromness passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Stromness färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Stromness

Stromness Orkneys andra största stad, Stromness ligger på fastlandet, grupperade tätt på stränderna i Hamnavoe nedanför rocky åsen kallas Brinkie's Brae syd västra spets.

Stromness är anländer i Orkneyöarna från Scrabster på skotska fastlandet, den första anhalten.Segelflyg i den skyddade hamnen, hälsade besökaren av en syn som uppfyllt sjöfolk i århundraden.

Det finns ingenstans riktigt gillar Stromness.Det sträcker sig för över en mil längs stranden av Hamnavoe, ett inlopp i Scapa Flow skyddad av öarna yttre Holm och inre Holm.Kärnan i staden är ännu bara en huvudgata som vrider och vänder snävt mellan strandlinje och sluttning bakom.

Det första intrycket av Stromness är en gammal traditionell sten byggda port, nästan bekvämt mot Brinkie's Brae hillside.Inte så gamla som Kirkwall, Stromness blomstrade under 1600- och 1700-talet som en följd av ökad handel med den nya världen.

Stromness Ferry Terminal
Stromness liknar Kirkwall i att det följer en lång slingrande väg - känd som "the street" - även flagstoned, och även delas av fotgängare och bilist.Denna huvudgatan går under minst fem olika namn som gör dess var genom Stromness.Det skärs av gator som å ena sidan kraftigt klättra upp Brinkles Brae, 300 ft granit åsen som ligger bakom staden.De gör på sidan seaward väg mellan nära-packade byggnaden till de privata kajer som verkar ligga bakom varje hus och butik.

Ett stort antal smala körfält och stängs förgrenas från från denna gata.Detta ger staden en tilltrasslad kvalitet med branta smala banor klättring på hillside på norra sidan av gatan, medan den södra, hus och butiker tillbaka till stranden.

Livet i Orkneyöarna har är och alltid varit, genomsyrad av traditionen.Dessa dagar, förbli några av dessa tullar stark medan andra har blivit blott skuggor av deras tidigare själva - om inte glömt bort helt och hållet.Stromness är idag en livliga och charmiga stad.Behåller sin anmärkningsvärda huvudgatan där fotgängare måste dodge bilar, och varandra.Och det finns få platser som så tydligt belöna utforskning.De smala passager och vägar och de privata kajer på fartygets landsida är fascinerande, liksom nätverket av branta gator och vägar lead in the hillside.En av gatorna klättring Brinkles Brae mellan höga väggar gläds i Khyberpasset namn.Detta är antingen ett beskrivande skämt som fastnat eller ett firande av Empire: ta din plockning.

Den viktigaste hamnen sina kajer finns nu i norra slutet i centrum av staden och dra nytta av åtkomst via en ny väg längs stranden som håller trafiken från den norra änden av Stromness.Detta är en upptagen och intressant plats, liksom ett som ger de bästa utsikt över Stromness själv.Hamnen är också terminalen för endast passagerare-färjan som ansluter Stromness med Graemsay och den norra änden av hoj.

Stromnesss välstånd är nära kopplad till havet.Mycket av den lokalt fångad krabbor och humrar marknadsförs genom Orkney fiskarnas samhället och bearbetas lokalt.Det finns fortfarande två båtvarven i stan med företag som tillverkar fuskverk, havrekakor och saft.Turismen har ökat i betydelse och innehåller nu havet sportfiske och sub-aqua Dykning.Stromness Shopping veckan hålls i juli och staden är centrum i Orkneys berömda Folkmusik Festival.

Stromness Ferry Terminal

En liten north från hamnen är terminalen för huvudsakliga färjan länka Orkney med Skottland, till Scrabster, nära Thurso.Sedan slutet av 2002 har detta fungerat genom NorthLink från en återskapad terminal.Besökare på Orkneyöarna kan nu välja mellan tjänsten Scrabster eller tjänsten Pentland Ferries länka gälar Bay nära John o-krossgryn och St. Margarets hoppas på South Ronaldsay.Orkney Ferries också driva en linjetrafik för persontransporter färja tjänst från Stromness Graemsay och Hoy och även driva alla andra mellan öarna tjänster.

Stromness Ferry Terminal kan hittas på Orkneys huvudsakliga gateway - Stromness upptagen hamn.

Adressen är:
NorthLink Ferries Ferry Road, Stromness, Orkney, KW16 3BH, Förenade kungariket.

Stromness ferry terminal faciliteter inkluderar:-

•Ticket försäljning och utredningar 
•Tourist information Centre 
•Luggage område med förvaringsskåp 
•Hot och kalla drycker försäljningsautomater 
•Lift 
•Disabled access 
•Disabled toalett 

Parkering vid Stromness Terminal
Det finns kort sikt parkering vid terminalen, med längre vistelser parkering tillgänglig på Ferry Road, en kort sträcka från terminalen.

Incheckning vid Stromness
Incheckning för 0630 segling öppnas 60 minuter före avgång.Under mitten och topp säsong bör passagerare som har reserverat en över natten stuga incheckning och ombord för 0630 segling från Stromness mellan 2130 – 2330 den föregående aftonen.Observera att övernattning inte är tillgänglig på MV Hamnavoe i vintermånaderna.För alla andra avgångar öppnar incheckningen 90 minuter före avgång.Bilägare rekommenderas att checka in minst en timme före avgång.

 


Bästa tillgängliga Stromness färja biljett prisgaranti

Bästa Stromness Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Northlink Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Stromness.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Stromness ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Stromness biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Stromness bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Stromness Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Stromness färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Stromness vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Stromness och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här