Troon Ferry

Troon passagerare och bilfärjor

Troon passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Troon till Larne.

Jämför alla tillgängliga Troon färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Troon bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Troon, Larne med P & O Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Troon Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Troon färjor
Biljett priser & bokning


Boken Troon Färjebiljetter
P & O Ferry rad färjor segling från Troon till Larne online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Troon passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Troon biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Troon

Troon är en liten seaside stad 31 mil från Glasgow, i regionen South West i Skottland.Den har bra nattliv, utmärkta restauranger, stora urval av butiker, en stor modern båt Gästhamn och några fantastiska golfbanor inklusive Royal Troon Golf Club.

Troon är en mycket lätt stad att besöka tack vare dess utmärkta transportförbindelser.Den P & O färja terminalen ansluter Troon med Larne i Nordirland.Glasgow Prestwick Airport ligger bara minuter bort och erbjuder billiga flyg till Europa, Irland och England söder om.Tågen körs varje halvtimme till och från Glasgow och Ayr, och det finns också utmärkta väg länkar med Glasgow och söder.

En gång fanns viktig koppar och tenn gruvor nära Troon, inklusive Grenville gruvorna.Wheal Grenville började arbeta på 1820-talet men inte produktiva fram till 1850-talet, då söder och öster gruvorna var arbetade självständigt.1906 Var dessa minor förenade med södra Condurrow att bilda Grenville United gruvorna och fortsatte fram till 1920.Mineral Condurrite är ett sammansatt mineral uppkallat efter den stora Condurrow Mine vid Troon.

Troon Ferry Port

Det faktiska namnet "Troon" har ingenting att göra med skotska nationella partiet.Den kommer i stället från "Trwyn", Celtic för udde eller punkt.Vilket är ett verkligt namn för rocky näsan som mycket av den tidigare delen av staden är byggt, om utskjutande från de breda sandiga vikar i norr och söder.Som namnet antyder attraktionerna i denna uppenbara naturliga hamnen hade förverkligats av tidiga sjöfolk längs västkusten, men det var endast med 4: e hertig av Portland ankomst 1808 Troon's fortunes verkligen började ta fart.

Hertigen tog den befintliga naturliga hamnen på norra sidan av udde och till hamnen.Senare förbättringar ingår ökar det skydd som udde med en konstgjord "barlast bank" från dumpad barlasten av inkommande handelsfartyg.Och från 1812 Troon var en hästdragna järnvägen ansluter det till Duke of Portland kolgruvor runt Kilmarnock terminus.Detta var inte licensierad för passagerare, en mindre teknikalitet kringgås genom att väga de vill resa och ladda dem fraktsatser.

I slutet av 1800-talet var Troon bland de topp tio kol hamnarna i Storbritannien.Ett varv öppnades i staden 1860 och en livbåt station anlände 1871.Varvet, känd för de flesta av sin historia som Ailsa-Troon Yard, fortsätter att visa extra framträdande sätt på silhuett av staden men det upphört att bygga fartyg år 2000.Det finns förhoppningar som det kan vara omkonstrueras som en facilitet för reparation av fartyg.

En av de sista fartyg som genomförts vid Ailsa-Troon var MV Lochnevis, byggd för CalMacs och används som de små öarna färja från Mallaig.På gården storhetstid var kanske i 1950-talet när många tidiga bilfärjor för skotska mellan öarna tjänster byggdes här.Troon var också känd för sin fartyget tillkommen verksamhet, som störst i 1950- och 1960-talet och diversifierade till skära upp ex-British Rail ånga lok när de blev överflödiga.Under tiden kol trafiken minskade med Ayrshire kolfälten, men hamnen är fortfarande ett aktivt sessionsnamn.

Sju månader av året är Troon kopplad till Larne i Nordirland genom en snabb katamaran tjänst som drivs av P & O Ferries.Fartyg som används, P & O Express, som ersatte den som visas i sidhuvudet bilden, kan medföra 225 fordon vid 41 knop.

Troon har också andra attraktioner.Hamnen är nu hem till en omfattande marina återspeglar dess betydelse som ett centrum för fritid som framförs i Firth of Clyde.Det ger också Sands norr och söder Sands, breda stränder backas upp av promenades och fällor av en ganska elegans badort.

Troon erbjuder ett bra urval av restauranger, vinbarer och glass sällskapsrum tillsammans med många individuellt ägda butiker som erbjuder något lite annorlunda.

Staden har en upptagen port med frakt och passagerare färjetrafik till Larne, Nordirland, timmer-länk och andra kommersiella tjänster, restaurang och chip shop.Dess marina, Troon Yacht Haven, är en av Clydes ledande segling centrum.

 


Bästa tillgängliga Troon färja biljett prisgaranti

Bästa Troon Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av P & O Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Troon.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Troon färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Troon färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Troon Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Troon Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Troon färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Troon vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Troon och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här