Vlore Ferry

Vlore passagerare och bilfärjor

Vlore passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Vlore till Brindisi.

Jämför alla tillgängliga Vlore färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Vlore bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Vlore, Brindisi med Agoudimos Ferry linjer och Red Star Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Vlore Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Vlore färjor
Biljett priser & bokning


Boken Vlore Färjebiljetter
med Agoudimos Ferry linjer och Red Star Ferries för färjor segling från Vlore till Brindisi online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Vlore passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Vlore färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Vlore

Det moderna namnet Vlora är albanska formuläret Vlora eller Vlora medan i den västra albanska dialekten är känd som Vlonë. Vlora skapades under antiken som en grekisk koloni i territorium Illyrien.Dess första namn, fortfarande används idag i Grekland, är Aulón (grekiska: Αυλών), som betyder valley och kan ha varit en omtolkning av ett pre-Greek namn.I början av 1900-talet, var Vlora avses i engelska som Avlona eller med det italienska namnet Valona.

Staden Vlora förblir en viktig hamnstad och kommersiella centrum, med ett betydande fiske och industrisektorn.Länet producerar petroleum, naturgas, bitumen och salt.

Vlora County har vuxit i betydelse i jordbruket med mycket storskaliga plantering av olivträd och frukt träd, och staden har blivit centrum för bearbetningen av livsmedel, olja och bitumen exportera industrier.Länet är huvudsakligen jordbruks- och pastorala, producerar havre, majs, bomull, olivolja, nötkreatur, får, skinn, hudar och smör.Dessa varor exporteras.

Turismen har blivit en stor industri under de senaste åren, med många hotell, fritids centers och vidsträckta stränder.

Vlore Ferry Port

Vlore är Albaniens näst största hamn , på mötesplats i Egeiska havet och Adriatiska havet.Det är också ett fiske hamn och holiday resort.Stadens centrum är ungefär som de flesta albanska städer finns det inget mycket att se, men konkreta towerblocks- och massor av palmträd.Det är dock utgångspunkten av kustvägen till Saranda, längs den albanska Rivieran.

Denna väg går från splitternya till skakig längs bergspass, hårnål krökar ned till övergivna stränderna, kilometer och mil genom olivlundar, från grekiska formaterad byn till byn.Det är möjligt att hitch vandra hela vägen till Saranda i en dag, men det är värt att mer tid än så.

Vlore utropas till en hjälte stad.Det är en gammal stad, där viktiga händelser i kamp för frihet och oberoende har ägt rum.Under antiken var staden känd under namnet Aulon.I början var det endast en hamn.Aulon var känd för sina olivlundar och vinodlingar.Efter Apollonia och Orichum blev den viktigaste hamnen Illyrien.Under det femte århundradet var Aulon centrum för stift.Utvandringarna av barbarer skadat det dåligt och förde ett tillbakadragande av staden djupare i mark.

Att komma till Vlore

Det finns en regelbunden färjetrafik anslutning från Brindisi i Italien sjövägen.Flera företag sköta denna tjänst, men fartygen avviker vanligen på samma gång.En mycket bekväm möjlighet är resor genom natten, avgång från Brindisi 23: 00 och ankomst till Vlore vid 7: 30.Tjänsten färja till Vlores körs dagligen, ofta under utom för söndagar.

Vad att besöka

Du bör besöka närliggande byn och det gamla slottet Kaniné. Vyn över Vlora och den joniska se är stor.

Moskén Muradie, byggdes år 1542, tros har utformats av arkitekten Sinani, på order av Sultan Sulejman, när han var i Vlora förbereder sin sjöexpedition mot Italien.

Med nedläggningen av moskéer och kyrkor 1967, har den använts som museum för arkitekturen i distriktet.

I staden är centrum i brons monument av självständighet, avtäckt 1972.På en hög oregelbundna pelare av rock står en siffra på en fanbärare, medan nedan är avbildad utmärkte siffror om rörlighet för Albaniens självständighet.Det är ett gemensamt verk av skulptörer, Kristaq Rama, Shaban Haderi och Muntaz Dhrami.För att hedra dagen i oberoende, det viktigaste torget i Vlora kallas - The Square flaggstatens (Sheshi I Flamurit). 

Museum oberoende återspeglar drev kampen för albanska för frihet och självständighet, de händelser som lett till en höjning av flaggan på 28: e November l912, när Albanien utropades en självständig stat.

Vlora har en cement fabrik och är också producent av plast.Regionen i Vlora är rikt med jordbruksprodukter, särskilt i frukter, oliver och druvor och mejeriprodukter.Det finns också en konservanläggning vars produkter används för export.

Vlora är säte för Ismail Qemali universitet, grundat år 1994, som ersatte skolan för marinofficerare.Studenter kan studera företagsekonomi, barnkammare, marin teknik och engelska språket.

 


Bästa tillgängliga Vlore färja biljett prisgaranti

Bästa Vlore färja biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Agoudimos Ferry linjer och Red Star Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Vlore.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Vlore färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Vlore färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Vlore Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Vlore Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Vlore färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Vlore vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Vlore och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här