Ystad Ferry

Ystad passagerare och bilfärjor

Ystad passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ystad till Ronne och Swinoujscie.

Jämför alla tillgängliga Ystad färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ystad bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ystad, Ronne och Swinoujscie med Bornholmstrafikken, Polferries och Unity Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ystad Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ystad färjor
Biljett priser & bokning


Boken Ystad Färjebiljetter
med Bornholmstrafikken, Polferries och Unity Line för färjor segling från Ystad till Ronne och Swinoujscie online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ystad passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ystad biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ystad

Med mer än 40 km/25 mi sandstränder med stor naturskönhet i sitt grannskap, och vissa 300 hundra pittoreska korsvirkeshus hus, Ystad är en av de prettiest små städerna i Sverige.

Bara för att vara här på en varm sommardag, är badvatten och avkopplande på en av stränderna, eller sitter vid en av de många utomhus anläggningar avnjuter en måltid med goda vänner, oförglömlig.

Att komma till Ystad är både bekvämt och enkelt, oavsett hur du får här.

Med bil från Malmö av E65 det tar bara cirka 45 minuter, en timme om du går med tåg eller buss.Från Simrishamn med tåg ca 40 minuter och från Malmö Airport ca20 minuter med bil.

Med flyg  från den danska internationella flygplatsen Kastrup tar det ca 1 timme för att nå Ystad med tåg.Om du landar på Malmö Airport i Sturup, tar det 20 minuter att Ystad med bil eller taxi.

Havet Ferries från Polen och den danska ön anländer Bornholm till Ystad på en daglig basis.Från Polen avviker de från Swinoujscie och Bornholm från Rönne.

Av tränare bussar som anländer till Ystad vardagliga från över Scania.För tiden tabeller och/eller priser kontakta Skånetrafiken Tel + 46 771-77 77 77.

Ystad är som ett levande museum med alla dess 300 gamla hus som vissa av dem - dvs.Örumshuset - hålls i deras ursprungliga tillstånd och kan besökas.Abbey - franciskanska klostret med dess vackra ökade trädgård, kyrkan och naturligtvis den främsta attraktionen för alla besöker södra Sverige - megalitic Ales stenar i byn Kåseberga nära Ystad bör nämnas liksom.

Ystad
Ystad attraktioner


Biografteatern ScalaAles Stenar Kåseberga (15 km öster om Ystad). Stonehenge Sveriges, 67 meter långa sten fartyg bildas av 59 stora stenblocken av sandsten, ett megalithic monument från nordiska järnåldern runt 600AD.Du kan nå webbplatsen med bil eller buss från Ystad.Det finns massor av information tecken vid parkeringsplatsen.Promenad på 700 meter uppför kullen från parkeringsplatsen och du kommer att nå stenarna.Det finns ingen entré avgift till stenarna men en guidad visning kostar dig 40 kr (4 Euro) per person.Turnén är gratis för barn yngre än 17... Redigera 

Biografteatern Scala . St.Östergatan 12.Sveriges äldsta biograf, nu återställt.

Karl XII: s Hus Stora Västergaten, där kungen sägs har spenderat natten.

Santa Maria Church (1200-talet) är den äldsta bevarade byggnad i Ystad och en av Skånes äldsta tegel kyrkor.Från 9.15pm tills 3.00 är natt-nattvakt blåser hans horn att lugna stadsbor att allt är väl.

St Petri kyrka och kloster 

Ystads Konstmuseum St Knuts Torg, öppen TIS.-Sön.-en god art museum, med intressanta utställningar och ett anständigt shop.

Ystad filmstudio . Ystad är ett centrum för svensk filmindustrin. studiorna fastställdes på stängningen av den gamla militäranläggning och det finns guidade turer tillgängliga plus Cineteket, en interaktiv film museum.

Promenad genom den gamla delen av staden och njuta av de gamla korsvirkeshus hus.I kväll eat och dryck på huvudtorget eller shopping gator, och njuta av andras och goings för frivilliga brandkåren i sina antika fordon.

Följ Wallander Trails -Om du är ett fan av böcker eller filmer det är många, många hänvisningar som Mankell baserade sitt material på faktiska platser och situationer.Om detta är att döma tycks ha varit ett mord eller ohyggliga tillbud i nästan varje hörn av staden.I själva verket polisen är knappast någonsin sett, utom när parkering upp till samla en burgare beställa från stall på St Knuts Torg, nära utmärkta Tourist Information inom till byrån Art Museum.

Under sommaren , njuta av en promenad genom stranden (öster om staden). Stoppa genom och ta en öl eller Glass vid "Fritidsbaren" och få en god vy över havet.

Norr om staden är en vacker sjö och skog.Flera nationalparker finns inom en kort bilresa och vart annat år, Ystad värd en tatuering, en must-see om du är intresserad av musik.

Turist i denna mysig skall liten medeltida stad vara ett nöje.Miljöerna som är vackra och det finns många intressanta sevärdheter att upptäcka.Ystad har det allt för både kropp och själ.Konstgallerier blandat med fascinerande museerna och en levande djurpark samt.Varför inte tillbringa en dag eller två underbara stränder eller en kväll i en om nattklubbarna.Ystad är bara underbart .

 


Bästa tillgängliga Ystad färja biljett prisgaranti

Bästa Ystad Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Bornholmstrafikken, Polferries och Unity Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ystad.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ystad färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ystad färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ystad Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ystad Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ystad färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ystad till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Ystad och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här