Zante Ferry

Zante passagerare och bilfärjor

Zante passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Zante Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxos.

Jämför alla tillgängliga Zante färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Zante bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Zante, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxos med Agoudimos linjer, Europeiska Sealines och Joniska Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Zante Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Zante färjor
Biljett priser & bokning


Boka Zante / Zakynthos Ferry biljetter
med Agoudimos linjer, Europeiska Sealines och Joniska Ferries för färjor segling från Zante Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Zante passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Zante biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Zante

Zakynthos Grekland, kallas ibland Zante , är den tredje största av de Joniska öarna, täcker ett område på 410 km² (158 km²) och dess kust är ungefär 123 km (76 mi) längd.

Zakynthos (Zante) med hennes magnifika natur, hennes milt klimat, hennes infrastrukturen för turism och hennes unika kultur, kan välkomna hennes besökare året runt, besökare som skall fatta de bästa intryck av ön tillbaka hem med dem.

När färjan anländer till hamnen, särskilt vid skymning, känns det som om du anger Venedigs hamn.Å ena sidan ser du upplysta kyrkans klockorna i St.Dennis Cathedral och på andra sidan den pittoreska Main stad med ormen som vägen till kullen Bohali (2 km) och den venetianska Fortress(3km). 

Vyn i hamnen och staden från ovan är helt enkelt hisnande och ännu roligare när du sitter vid en av de många open air kaféer eller lokala tavernor.

Zante
I staden kan du promenera på den historiska St.Mark's Square och besöka museet Solomos & Kalvos som också är deras Mausoleum.Det hålls ursprungliga artefakter av öns lågadeln tillsammans med deras sälar.Vid den närbelägna Solomos Square med alla neoklassisk byggnader kan du besöka den bysantinska museet och marvel vid gamla ikoner och fresker som överlevt från de medeltida kyrkorna som inte överlevde den katastrofala jordbävningen 1953.

På Zakynthos hittar du i bergsbyarna och de av plains förutom dem vid havet-sida.Mellan de skarpa edged bergarter, vit sand och turkos vatten fack Caretta Caretta-havssköldpaddor söka skydd att reproducera.Stränderna i Lagana(8km) och Geraka(17km) välkomna dem varje år när de kommer på natten att lägga sina ägg.

Bergsbyarna (Keri, Lithakia, Maherado, Koiliomeno) är kända för deras sanna Zakynthian gästfrihet och du kommer säkerligen njuta av lokal gastronomi och oöverträffad vin traditionen.Lokala rätter, cheases, kall styckningsdelar och de särskilda godis men de flesta av alla halvtorrt vin (mastelado) i området kommer att bo med dig under en lång tid.Sgantzeto, pantseta, ladotyri, chiromeri, mantolato & pasteli är några av namnen som du måste komma ihåg när kommer.

Klostren är en annan punkt som inte bör glömmas.Det historia och dyrkan tillsammans med det särskilda Zakynthian sättet att chanting kommer lyfta du till en annan dimension.Fresker, gamla ikoner se enkelheten hos nunnorna & munkarna regal.

På denna ö allt är annorlunda, musikaliska historierna sjöng på tavernor, de historiska vingårdar, Stalaktit & blå grottorna, sänktes åsynen av vraket"fartyg" sanden nu grotta St.Damian och så mycket mer du måste utforska själv.

Resa dit 

Du kan nå Zante med flyg eller bil upp till Killini hamn och sedan ta båten Ferry, som avgår flera gånger dagligen.
Under sommarmånaderna finns det dagliga vägar också till Pessada i Kefalonia från St-porten.Nikolas i Volimes.

Med bussar i KTEL Zante som har daglig service och att direkt ansluta Zante med Aten, Patra, Thessaloniki och via sundet Kyllini (över från kusten av Peloponnesos) med Zakynthos.

Denna sjöresa varar en timme och utförs av en färja på ungefär en gång i timmen grund under sommarmånaderna och fem gånger om dagen under resten av året.Zante är också anslutna till omgivande öarna Kefallinía och Peloponnesos (Kyllini). 

Resa runt 

Du får möta och utforska ön och dess skönheter med flera olika sätt.Lokal transport företag ansluter ofta och dagligen, Zante stad med byarna.Dessutom erbjuder lokal transport turer runt ön med bussar som reser runt och stannar vid de viktigaste byar och resorts.

Många är de utflykter som anordnas av de olika resebyråer som är verksamma på ön.I de flesta områden finns det flera organ från vilken du kan hyra en bil, motorcykel och cyklar, som anses viktiga om du vill utforska de olika stränderna och byar.

En annan mycket trevlig sätt att resa runt ön är med små kryssning båtar eller små båtar avgår dagligen från Zante stad, vilket kommer att ta dig runt ön sjövägen, vilket ger dig möjlighet att möta även de mest avlägsna stränder och marina sevärdheter som vraket och blå grottorna.

I många stränder har du dessutom möjlighet att hyra en egen liten båt på en låg kostnad och vandra i de närbelägna kusterna.

Turism Office i prefekturen Akantus 26950 22518 
Tourist Police Department 26950 27367 
Flygplats "Dionisios Solomos" 26950 28322 
Port myndigheten i Zante 26950 28117, 28118 
Port myndigheten i Killini 26230 92211 
Olympic Airways 26950 28611, 28322 
Inhemska bussar av Zante 26950 42656, 22255 
Bussar för Aten 210 5129432 
Bussar för Patra 26210 272246 
Bussar för Thessalonici 2310 551057 
Ferry Boats Consortium 26950 22083, 41500 
Ferry Boats kontor i Killini 26230 92385 
Radio taxi 26950 48400.

Ovanstående information i varje kategori är den mest uppdaterade.Tidtabeller ändras ofta och under högsäsong mer läggs, är det tillrådligt att du kontaktar kontor direkt via telefon några dagar innan du reser.

 


Bästa tillgängliga Zante färja biljett prisgaranti

Bästa Zante Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Agoudimos linjer, Europeiska Sealines och Joniska Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Zante.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Zante färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Zante färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Zante Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Zante Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Zante färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Zante vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Zante och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här