Havet Jets färjor

Havet Jets färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Havet Jets Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för havet Jets Ferries segling till och från hamnen i Pireus till Heraklion Kreta, från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och från Pireus till Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros.

Bokning havet Jets färjor biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Sea Jets Ferries priser i realtid och boken billigaste tillgängliga havet Jets Ferries biljetterna till och från hamnen i Pireus till Heraklion Kreta, från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och från Pireus till Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros online med omedelbar bekräftelse.

Reser med havet Jets Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du havet Jets Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Senaste havet Jets Ferries passage information och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från hamnen i Pireus till Heraklion Kreta, hjälper från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och Pireus till Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor för väg och staden dig rita resan havet Jets Ferries färjetrafik.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med havet Jets Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Havet Jets Ferries erbjuder fantastiska priser till och från hamnen i Pireus till Kreta Heraklion, från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och Pireus till Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros färja portar.

Jämföra, boka och betala mindre för havet Jets Ferries biljetter till och från hamnen i Pireus till Heraklion Kreta, från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och från Pireus till Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros vid www.ferryto.se Havet Jets färjor

 

Havet Jets färjor
Färja biljett priser & bokning


Boken havet Jets färjor biljetter
till och från den hamnen i Pireus till Kreta Heraklion, från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och Pireus till Milos, kan Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda havet Jets Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en Sea Jets Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om havet Jets färjor

Färja företaget Havet Jets har varit verksamma i Grekland med 3 hög hastighet fartyg, SuperJet, SeaJet 2 och MegaJet.Havet Jets tjäna färja färdvägar från hamnen i Pireus i Aten och Budapest till öarna Cyclades och Crete.

Det finns mer specifikt färja färdvägar av havet Jets som avviker från hamnen i Pireus till Heraklion Kreta, från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och Pireus till Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros.

Hög hastighet färjan SuperJet färja företagets havet Jets kan bara transportera passagerare och inte fordon.Dess kapacitet når 394 passagerare och dess hastighet 34 noder.

Havet Jets färjor

Hög hastighet färjan SeaJet 2 av havet Jets rymmer 386 passagerare endast och inte alla fordon och dess max hastighet är 38 noder.Slutligen, hög hastighet MegaJet av havet Jets serverar färja färdvägar Heraklion Kreta, utan också till Santorini under sommaren.

SuperJet lämnar från porten Grind Ε9in Pireus (Atens hamn) rubriken öarna i Cykladerna.Hög hastighet MegaJet av havet Jets avgår från gate-Ε2 i hamnen i Pireus (denna färja färdvägen är nytt och porten av avgångskontoret kan ändras) som en slutlig destination Heraklion på Kreta.

Enligt havet Jets förordningar, alla barn upp till 2 år gamla betraktas som spädbarn och behöver inte utfärda en färja biljett.Barn mellan 2 och 10 år gamla kan dessutom utfärda ett barn färja biljett med havet munstycken med 50% rabatt.

Havet Jets vägar

SEAJET 2 (svärdfisk) är den andra katamaran av havet Jets flottan.Det avgår från porten Rafina Tinos, Mykonos och Paros.

SEAJET 2 ger den snabbaste anslutningen med Tinos, Mykonos och Paros, dess är dubbad som "svärdfisk" är motiverat eftersom denna är därför den snabbaste havsarter.

Fartyg typ: katamaran/passagerarfartyg
Tillverkningsår: 1998

Havet Jets svärdfisk
Tillverkningslandet: Norge
Längd 42
Bredd 10
Hastighet 38
Passagerare 386 

SUPER JET (delfiner) är den tredje medlemmen av havet Jets flottan och avgår från hamnen i Pireus till Milos, Folegandros, Santorini, Amorgos och Koufonisi.

Fartyg typ: katamaran/passagerarfartyg
Tillverkningsår: 1998
Tillverkningslandet: Finland
Längd 42
Bredd 10

Havet Jet the Dolphin
Hastighet 34
Passagerare 394 

MEGA JET (shark) är flaggskeppet för havet Jets flotta, liksom den största jämfört med de andra två havet Jets katamaranerna.

Fartyg typ: katamaran/passagerarfartyg - färjan
Tillverkningsår 1996
Tillverkningslandet Australien
Längd77.46
Bredd 26
Hastighet 33
Passagerare 750
Fordon 100

Havet Jets hajen

 


Bästa tillgängliga havet Jets Ferries biljett pris gurantee

Bästa havet Jets färjor biljettpriset garanti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga havet Jets Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda havet Jets Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande havet Jets Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka havet Jets Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt gruppen färja resa på havet Jets Ferries.

Gruppen, skola och Social Club havet Jets färjor biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med havet Jets färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd havet Jets Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist havet Jets Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.Mer information om gruppen resa på havet Jets färjor vänligen Klicka här

 

Havet Jets färjor kommersiella fordon, frakt och last färjor

Havet Jets färjor kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuda en personlig och prisvärd havet Jets Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnen i Pireus Heraklion på Kreta, från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och Pireus till Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de havet Jets Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för havet Jets Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande hav Jets Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken havet Jets Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med havet Jets Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj havet Jets Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från hamnen i Pireus till Heraklion Kreta, från Budapest Tinos, Paros och Mykonos och från Pireus till Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini och Folegandros.