TransRussia Express

TransRussia Express bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter

TransRussia Express biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för TransRussia Express trafikerar till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland.

Boka TransRussia Express biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla TransRussia Express priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa den billigaste tillgängliga av TransRussia Express biljetter till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping resa utomlands eller en semester bryta i Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland reser med TransRussia Express är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka TransRussia Express biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Den senaste TransRussia Express passage information och tidtabeller för alla avgångar till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor för väg och staden dig rita resan TransRussia Express färja.

Om reser till Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland sedan boka en färja korsning med TransRussia Express och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

TransRussia Express erbjuder fantastiska priser till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för TransRussia Express biljetter till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland vid www.ferryto.se TransRussia Express

 

TransRussia Express
Biljett priser & bokning


Boka TransRussia Express biljetter
till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland kan Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda TransRussia Express väg, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en TransRussia Express biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Om TransRussia Express

TransRussiaExpress -Din Direktlänk mellan Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland.

TransRussiaExpress är en snabb, tillförlitlig transportör för ro-ro, containrar och general cargo, vars frekvens ger dig flexibilitet när det gäller ditt gods och fordon.

Med kombinerad passagerar- och godstransport ferries MS Transeuropa och MS Transrussia samt MS Finnarrow den finska rederi tjänar de baltiska staterna och Ryssland under hela året.

TransRussia Express

Ombord finns på Transeuropa och Transrussia två olika utanför hytter tillgängliga.Stuga typ a har en dimension av 24 KVM, typ b av 20 kvm.

Båda är utrustade med dusch/toalett, telefon, radio och TV.Passagerare kan använda bastun ombord eller få vissa havet luft vid soldäck.

Det finns tre hämtningar per avgångar i varje riktning 124 (Transeuropa & Transrussia) eller snarare 90 (Finnarrow) platser för passagerare tillgängliga.

Ombord kan du njuta av den välkända Finnlines-tjänsten som du kanske redan vet från andra fartyg under två och en halv dag passage.

Bland annat finns det Helpension med fyra rika måltider per dag.

Transrussia stugor
T erminal Lehmannkai 2
I Lübeck TRE servicebesök på Lehmannkai 2, vilket är lätt tillgänglig på grund av närheten till motorvägen A1.Här modernt utrustade terminalen garanterar en snabb och säker utsändning av alla varor med riklig lagringsmöjligheter och parkeringsplatser.

Adress till incheckningen på Lehmannkai 2:
Lübeck Lehmannkai 2 - TRE checka In
Seelandstrasse 15 
23569 Lübeck
Tyskland
Telefon: + 49 (0) 451-1507-300
Fax: + 49 (0) 451-1507-399
e-post: tre@finnlines.de

Lehmannquay ligger nära den Lübeck staden kvartal Siems.När du använder kollektivtrafik plats ta bussen inte.32, 33 eller 34 (express buss från Lübeck centralstationen). Vänligen gå av bussen vid hållplatsen "Seelandstraße".

TransRussia Express
F erryport Sassnitz
Port Sassnitz ligger på den östra sidan av Isle Rügen och är därmed den östligaste Djupvatten porten i Tyskland.Denna geografiska position ger den kortaste havet-anslutningen från Tyskland till Ryssland.Hamnen ligger direkt på det öppna havet vilket innebär en okomplicerad metod för sjöfarten.. Som enda port har plats i Västeuropa Port Sassnitz anläggningar för spår och omlastning av rälsvagnar ryska brett mätverktygets.

Terminal adress Sassnitz:
Sassnitz-Mukran ferryport
18546 Sassnitz/Mukran
Tyskland
Telefon: + 49 (3 83 92) 5 53 90
Fax: + 49 (3 83 92) 5 54 05

Porten av Sankt Petersburg 
Sankt Petersburg ligger i den östra delen av Östersjön, på deltat av Neva.Porten Sankt ger också utmärkta lageranläggningar och vår heltäckande service för våra kunder.En IT-Direktlänk till vår agent TransLog garanterar en snabb och tillförlitlig avslutandet av din last.

Terminal adressen i St.Petersburg
Sankt Petersburg terminal
Schotlandskaja uliza
Hamn, Region 2
Sankt Petersburg
Ryssland
Telefon: + 7 (8 12) 3 03-99 00
Fax: + 7 (8 12) 1 18-35 21

Ventspils
Noord Naties Ventspils terminaler LTD.är den mest aktuella terminalen i Östersjöregionen i fråga om utrustning.Belgiska – lettiska samriskföretag är utrustad med state-of-art anläggningar för lastning och lossning och terminal.

 


Bästa tillgängliga TransRussia Express biljett pris gurantee

Bästa TransRussia Express biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga TransRussia Express biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda TransRussia Express till eller från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande TransRussia Express biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka TransRussia Express biljetter vänligen Klicka här

 

Rabatt gruppen färja resor på TransRussia Express.

Gruppen, skola och Social Club TransRussia Express biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med TransRussia Express -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärda TransRussia Express och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig lägsta tillgängliga rumspriser till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland.

Våra specialiserade TransRussia Express grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och på samma gång.För mer information om gruppresor på TransRussia Express Klicka här

 

TransRussia Express nyttofordon, frakt och last färjor

TransRussia Express kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärda TransRussia Express frakt och last bokningsservice till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade priser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av TransRussia Express vägar servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta TransRussia Express kund vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se Du kan få levande TransRussia Express biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken TransRussia Express bil och passagerare Färjebiljetter till och från Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Lettland och Sankt Petersburg i Ryssland vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med TransRussia Express till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Ferryto.se för den billigaste färjan biljettpriser om du tar med en kort kors kanal bilfärja Calais Frankrike, en färja till Irland eller en passage till Amsterdam Holland.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja resor och mini kryssning destinationer som Spanien, Danmark och de grekiska öarna.