TTT linjer

TTT linjer bil och passagerare Färjebiljetter

TTT linjer biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för TTT linjer trafikerar till och från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien.

Bokning TTT linjer biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla TTT linjer priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga TTT linjer biljetterna till och från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping resa utomlands eller en semester att dela färja hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien reser med TTT linjer är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du TTT linjer biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Den senaste TTT linjer passage information och tidtabeller för alla avgångar till och från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor för väg och staden dig rita resan TTT Lines färja.

Om reser med färja portarna av Neapel på Sicilien till Catania Italien sedan boka en färja korsning med TTT linjer och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

TTT linjer erbjuder fantastiska priser till och från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för TTT linjer biljetter till och från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien på www.ferryto.se TTT linje Ferres

 

TTT Lines färja 
Biljett priser & bokning


Boken TTT Lines färja biljetter
till och från färjan kommer hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda TTT linjer väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en TTT Lines färja biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferry bokning formuläret till vänster.

Om TTT rader

TTT linjer driver en daglig bil-transporterar Sicilien fartyget från Neapel till Catania.Resan tar 12 timmar och färjan avgår från Neapel klockan 21: 00från måndagar till lördagar och klockan 19: 30på söndagar.

TTTlines har tillstånd att erbjuda öppna däck/camping ombord (en tjänst som ger möjlighet att bo och/eller Boka boende direkt på den egna sommarlägret inom området utsedda fartyget: 

TTT Lines färja
Camping ombord är tillgängliga från 01 April till 31 oktober, lördag och söndag för avvikelser från Napoli och fredag, lördag och söndag för avvikelser från Catania.

För camping ombord skall anges på biljetten, ombordstigning CAMPING ombord.

Embarkering ligger tre timmar före fartygets schemalagda avgångstid) och har slagit fast avtal med: la Confederazione Italiana Campegiatori - il Club del PleinAir - husvagn och Camper vänner - Turit - Gruppo Amici Camperisti Catania - A.C.T.I.Palermo - A.C.T.Italia Federzione - Associazione Nazionale Coordinamento Camperisti - AC Autocaravan – Touring Club Italiano – Camping Card International - Camperlife e Camper Club Italiano - så att vi kan ge sina medlemmar rabatter som förutses av "Särskilda Camper" främjande.

TTT linjer Ruttkarta
T akung fördel av Camping på formel (från den 1 April till 31: a oktober):
  • Bara tills Camping på utrymme är tillgängligt (från 1 November till 31 mars):

För information och bokning, kontakta:

Camping ombord är inte tillgängliga på Bokning online!

  • Neaples offiice: tel.0815752192 – fax 0815752132
  • Neaples ticket office: tel.0815802744 – fax 0814206159
  • Catania biljettkontor: tel.095340644 – fax 095281043
  • Ringa center: 800915365 (avgiftsfritt)
TTT linje Ferry
Anmärkning: för bokning, vänligen lämna: registreringsskylt och fordonets längd – förnamn och efternamn för passagerare – datum och avresa/mål väg – medlemskap kort tal - telefon/fax eller e-postadress.

M/n Trinacria och M/n Partenope.
De är båda nybyggda roll-on/människor fartyg som togs i bruk i maj 2002, under italiensk flagg, segling vid en Cruisin hastighet 22 knop.
Åtgärden som fartyg 186.50 meter i längd; maximal bredd 26.60 meter bred och utföra 7200 ton bruttovikt kapacitet.

Deras bruttodräktighet kapacitet summor 25.000 ton.Fartygen medföra högst 950 passagerare.

Inkvartering ombord på varje fartyg är följande: alla 198 flygplanstyp stolar är fällbara säten finns det sammanlagt 78 hytter indelat i interna och externa hytter; var och en med eget badrum och dusch, två stugor är tillgängliga så att funktionshindrade passagerare.

Varje stuga består av två nedre bunk sängar och två översta fällbara bunk beds, överdelen av ett skrivbord, en stol, en garderob och en spegel.För måltider, fartyg varje har en elegant matsal där passagerare kan hitta en self-service restaurang och en à la carte-restaurang.

Man kan även koppla av i restaurang baren baren som finns i aktern av fartyget eller i vardagsrummet med fåtöljer, bekväma soffor och soffbord.Det finns också ett avgränsat område med enarmade banditer, TV-spel och en butik.

TTT linjer stuga
Fartyg som är utrustade med rulltrappor och trevlig hissar både.Varje fartyg har en maxlast 2.040 meter lång för kommersiella fordon utöver kapaciteten av inleder 75 bilar under 1,80 meter hög på bildäcket.

M/n Trinacria är identisk med M/n Partenope, endast skiljer sig i det att den har två sviter.

 


Bästa tillgängliga TTT linjer biljett pris gurantee

Bästa TTT linjer biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga TTT linjer biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda TTT-raderna till eller från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande TTT linjer biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka TTT linjer biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på TTT linjer.

Gruppen, skola och Social Club TTT linjer biljett reservationer

Diskonterade gruppresor med TTT linjer -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärd TTT linjer och tränare part färja passagerare bokningsservice erbjuder dig lägsta tillgängliga rumspriser till och från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien.

Vår specialist TTT linjer grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och på samma gång.Mer information om gruppresor på TTT linjer, vänligen Klicka här

 

TTT linjer kommersiella fordon, frakt och last färjor

TTT linjer kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd TTT linjer frakt och last bokningsservice till och från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade priser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av TTT linjer linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta TTT linjer kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande TTT linjer biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken TTT linjer bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från färjan hamnar av Neapel på Sicilien till Catania Italien vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med TTT linjer till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Ferryto.se för den billigaste färjan biljettpriser om du tar med en kort kors kanal bilfärja Calais Frankrike, en färja till Irland eller en passage till Amsterdam Holland.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja resor och mini kryssning destinationer som Spanien, Danmark och de grekiska öarna.