Virtu färjor

Virtu färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Virtu färjor biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Virtu Ferries segling till och från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania.

Bokning Virtu Ferries biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Virtu Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Virtu Ferries biljetterna till och från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping bryta resa utomlands eller en semester i Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, är Pozzallo och Catania reser med Virtu Ferries en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Virtu Ferries biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen Virtu Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Malta och Sicilien hjälper stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden dig rita resan Virtu Ferries färjetrafik.

Om reser till Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania sedan boka en färja korsning med Virtu Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Virtu Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Virtu Ferries biljetter till och från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania vid www.ferryto.se Virtu färjor

 

Virtu färjor
Biljett priser & bokning


Boka Virtu färjor biljetter
till och från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Virtu Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Virtu Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Om Virtu färjor

Virtu färjor har varit i drift en hög hastighet färja tjänst mellan Malta och Sicilien sedan 1988.


Venezia linjer, ett helägt dotterbolag till Virtu färjor , har sedan 2001 kör en sex månader säsongsbetonade tjänst mellan Venedig och åtta Adriatiska hamnar i Slovenien och Kroatien.

Virtu färjor

JEAN DE LA VALETTE, 800 passagerare, 156 fordon även släpvagnar, gör över 500 turer varje år mellan Valletta och Pozzallo (90 minuter) och Catania (3 timmar) effektivt att göra Maltas del av kontinenten.

Passagerarfartyg hög hastighet SAN FRANGISK och SAN PAWL, båda med en kapacitet på 317 passagerare, distribueras på denna tjänst.SAN GWANN, 427 passagerare och 21 fordon, fungerar mellan Bari, Italien och Durres i Albanien.

Alla företag fartyg flagg Malta, klassificeras av Det Norske Veritas och är certifierade på högsta internationella och EU säkerhetsnormer.

Virtu Maria Dolores Ferry

 

Flottan Virtu Ferries:

  • Maria Dolores - 600 pax - 65 bilar hastighet - 36 knts längd 68 mt.
  • San Gwann - 427 pax - 20 bilar hastighet - 39 knts längd 51 mt.
  • San Frangisk - 285 pax - 0 bilar hastighet - 45 knts längd 35 mt.
  • San Marco - 226 pax - 0 bilar hastighet - 30 knts längd 37 mt.
  • Jean de la Vallette - 800 pax - 230 bilar hastighet - 39 knts längd 106 mt.
  • San Pawl - 285 pax - 0 bilar hastighet - 45 knts längd 35 mt.

T Han Virtu hämtningar per avgångar: 
  • Catania till Malta - 4 tim - upp till 7 avgångar per vecka
  • Pozzallo till Malta - 29 timmar 30 minuter - 1 segling per vecka
  • Malta Catania - 4 tim - upp till 7 avgångar per vecka
  • Pozzallo - 1 tim 30 min - upp till 7 avgångar per vecka för Malta

Ombord hittar du bekväma sällskapsrum, barer och ett urval av restauranger som serverar olika typer av livsmedel mening finns det något för everyones smak.

Virtu färjor Lounge


Bästa tillgängliga Virtu Ferries biljett pris gurantee

Bästa Virtu färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Virtu Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Virtu Ferries till eller från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Virtu Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Virtu Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Virtu Ferries.

Grupp, skola och Social Club Virtu Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Virtu färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Virtu Ferries grupp och tränare part färja passagerare bokningsservice erbjuder dig lägsta tillgängliga rumspriser till och från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania.

Vår specialist Virtu Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och på samma gång.För mer information om gruppresor på Virtu Ferries Klicka här

 

Virtu färjor nyttofordon, frakt och last färjor

Virtu Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Virtu Ferries frakt och last bokningsservice till och från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade priser till privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Virtu Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta det Virtu Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Virtu Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Virtu Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Malta och Sicilien stannar vid hamnar i Valletta, Pozzallo och Catania vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Virtu Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Ferryto.se för den billigaste färjan biljettpriser om du tar med en kort kors kanal bilfärja Calais Frankrike, en färja till Irland eller en passage till Amsterdam Holland.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja resor och mini kryssning destinationer som Spanien, Danmark och de grekiska öarna.